HOEVELAKEN - Na drie speelrondes blijft Hoevelaken met de volle buit bovenaan staan. Zaterdag werd Otterlo met 3-1 verslagen.

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

Na de overwinningen van de laatste weken gingen de supporters er goed voor zitten toen Hoevelaken eenvoudig de leiding nam en uitbouwde. De eerste helft was pas halverwege toen Jan Weijn weer een treffer op zijn conto schreef. Enkele minuten later zette Ruud Kassenaar de roodwitte brigade op 2-0. Er lag opnieuw een monsterscore in het verschiet, maar in plaats van door te drukken, ging Hoevelaken teveel naar achteren. Ze kregen op die manier ook geheel onnodig voor rust de 2-1 te verwerken na een treffer van Frank Pluimers.

Na rust was Hoevelaken weer terug bij de les en binnen tien minuten stond de 3-1 op het bord. Dennis de Haas en Jan Weijn combineerden fraai met als eindstation de treffer van Weijn. Daarna bleef Hoevelaken beter, maar werd niet meer gescoord. ,,Een gecontroleerde overwinning”, aldus de trotse trainer Jan van Ginkel.

Komende zaterdag gaat Hoevelaken op bezoek bij SKV. Deze ploeg heeft zeven punten, dus het is een serieuze test vanaf 14.30 uur in Wageningen.

advertentie
advertentie