Voetbalcompetitie van start

2 september 2009 om 00:00 Nieuws

Sparta Nijkerk - Zwaluwen’30

Zijn de voetbal- clubs er klaar voor of niet?

NIJKERK - Voor de hoofdklassers wordt het een belangrijk seizoen met de kans op plaatsing voor de Topklasse. Sparta Nijkerk wil ook graag bovenin meedoen en zal dan zaterdag op eigen veld geen punten mogen verspelen tegen Zwaluwen’30. Eenvoudige duels bestaan er echter niet in deze klasse, dus ook zaterdag niet. Vanaf 15.00 uur start de competitie voor de Spartanen op de eigen Ebbenhorst.

VSCO’61 - NSC

NIJKERK - NSC komt met VSCO’61 een oude bekende tegen, waar ze in voorgaande seizoenen vaker tegen hebben gespeeld. Met name de duels in Oosterwolde waren vaak moeilijk en dus geen eenvoudige start voor NSC in de eerste klasse. NSC heeft overigens een sterke selectie die best wel eens voor een verrassend seizoen kunnen zorgen. In Oosterwolde moet vanaf 14.30 uur de eerste slag worden geslagen.

Advendo’57 - Veensche Boys

NIJKERKERVEEN - Veensche Boys begint zaterdag de competitie in Ederveen met een uitduel tegen Advendo’57. Meestal een lastige tegenstander en dus zeker geen makkelijk begin voor de Boys in de tweede klasse. In de districtsbeker heeft Veensche Boys bij vlagen goed dingen laten zien die vertrouwen geven voor de competitie. In Ederveen start het duel om 14.30 uur

Hoevelaken - Lienden

HOEVELAKEN - Met een thuisduel tegen Lienden start Hoevelaken zaterdag de competitie. Helemaal klaar lijkt de ploeg van Jan van Ginkel nog niet, maar resultaten in de voorberieding zeggen nioet altijd iest over de competitie. Tegen een onbekende tegenstander Lienden blijft het afwachten of Hoevelaken vanaf 14.30 uur kan winnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie