en tuin- decoraties

15 juli 2009 om 00:00 Nieuws

Jolanda van de Belt, getrouwd met Jos en moeder van twee kinderen is meer dan 25 jaar kapster geweest. Zij werkte eerst bij kapperszaken, maar heeft ook een eigen salon gehad. Op een gegeven moment wilde zij wat anders, dat kwam onder andere door de geboorte van haar oudste kind 11 jaar geleden. Diep van binnen heeft zij altijd woon- en tuindecoraties erg interessant en leuk gevonden.

NIJKERK - Het brengen van sfeer in huis is een kwestie van details. Het kiezen van de juiste kleuren, het opvullen van een leegte of juist het creëren van ruimte. Woonaccessoires zijn hierbij een belangrijk. Beleef uw huis in de vier seizoenen. Het Belthuis in Nijkerk is meer dan een cadeaushop. U krijgt een persoonlijk advies en doet volop inspiratie op.

door Maureen van Goethem

Tijdelijk heeft zij nog een baan gehad maar indertijd heeft Jolanda besloten een eigen winkel te openen en is vrijwel meteen een pand gaan zoeken: ,,Ik was hier al twee keer geweest en de derde keer had ik zoiets van ‘als ik het nu niet doe dan hoef het niet meer’. Mijn prioriteit is wel dat ik het onder schooltijd kan doen.”

Jolanda sloot eerst een huurcontract af van een half jaar, maar het bleek zo aan te slaan, dat zij besloot het contract te verlengen. ,,Nu ben ik net een jaar bezig en het gaat steeds beter. Je ziet echt de mensen terugkomen. Als ze iets willen hebben komen ze echt wel hierheen.”

Bij Het Belthuis kunt u heerlijk snuffelen en de leukste ideeën opdoen. Jolanda adviseert graag en kan vaak op bestelling precies datgene bieden waar een klant naar zoekt. Bijzonder is, dat er nog echt de tijd voor wordt genomen. ,,Een kopje koffie is de normaalste zaak van de wereld.”

Jolanda is ook heel trots dat zij de PTMD-collectie in huis heeft. ,,Dit is één van de toonaangevende merken voor woninginrichting in Europa en is geheel gericht op het creëren van stoere, stijlvolle huizen en tuinen.” In de regio Nijkerk wordt dit merk ook bijna niet aangeboden bij andere winkels. Het assortiment bestaat uit een collecties potten, vazen en kaarsen, tafelservies, schitterende lampen en vele andere accessoires voor in huis. Om de paar weken worden er nieuwe collecties gepresenteerd. ,,Ik verkoop ook decoraties die volledig mijn eigen smaak zijn. Daarom kan ik de klanten heel goed adviseren. Alles in de landelijke stijl. Daarbij komt dat mijn man een hoveniersbedrijf heeft en zo kan ik ook voor tuindecoraties ook mijn creativiteit kwijt. Hij doet de tuinen en ik kan het met accessoires vervolmaken.”

u Het Belthuis. Hogenhof 2, Nijkerk. Tel. 06-12497748

advertentie
advertentie