Wallpaintings.nl: Er is méér mogelijk

8 juli 2009 om 00:00 Nieuws

Het woord zegt het al: muurschilderingen. Maar het blijkt dat er veel meer mogelijk is.

NIJKERK - Heidi van Reselaar (26) heeft al haar creativiteit in haar nieuwe eigen bedrijf gestopt: Wallpaintings.nl.

door Maureen van Goethem

Van jongs af aan is Heidi al bezig met alles wat creatief is, tekenen en schilderen. Na de basisschool lag de voorkeur dan ook bij kunstgeschiedenis en tekenen. ,,Na de middelbare school ben ik doorgegaan naar de Pabo waar ik die creativiteit echt kwijt kon. Een aantal jaren daarna heb ik ook nog in het onderwijs gewerkt,” aldus Heidi.

Naast haar werk op school had zij in haar vrije tijd de mogelijkheid om zich op schilderen te richten. ,,Ik zat toen al wel vaak te dromen over een baan in die richting. Dat zou ik helemaal super vinden, maar daar twijfelde ik toch wel over. Ik dacht altijd dat ik van mijn hobby geen werk kon maken.”

Heidi keek goed om zich heen en kreeg op een gegeven moment een tip van haar zwager die muurschilderingen had gezien. ,,Hij zei: ‘Ik weet zeker dat je het kan. Als jij op een doek kan schilderen, dan kan jij vast en zeker ook muurschilderingen maken.’ Ik moest het vooral uitproberen.”

Hobby wordt werk

Dat uitproberen ging heel erg goed. Ondertussen heeft zij uitgezocht of zij voor zichzelf kon beginnen en inmiddels heeft zij toch van haar hobby haar werk gemaakt en startte ze met ‘Wallpaintings’.

Een muurschildering maakt de ruimte bijzonder. Een eigen gekozen afbeelding, gewoon omdat het onderwerp aanspreekt. Of in een speciaal thema, dat maakt de kamer anders. Iedere gewenste afbeelding kan op een muur geschilderd worden. Of het nu voor kantoorruimtes, babykamers of kinderdagverblijven is. ,,Het is zelf mogelijk om het cadeau te doen. Eigenlijk is alles mogelijk. Denk aan restaurants, kantines, schilderingen in showrooms.” Meestal levert de klant zelf een voorbeeld aan maar het is ook mogelijk een idee te geven waarvoor Heidi dan een ontwerp en/of schets kan maken. Alle schilderingen worden met de hand gemaakt.

Het is zelfs mogelijk om een zelf uitgezochte afbeelding op een paneel of een canvasdoek te laten schilderen. Wallpaintings ook gespecialiseerd in het maken van portrettekeningen met houtskool. ,,Heeft u een mooie foto van uzelf, uw (klein-) kind, uw partner of huisdier en zou u hiervan een portrettekening willen? Er zijn mogelijkheden te over.

uWallpaintings. www.wallpaintings.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie