Jeanette Veldhuizen Clinic

8 juli 2009 om 00:00 Nieuws

,,Het begon daarna pas echt, had ik het gevoel”, gaat ze verder.

Jeanette Veldhuizen haalde haar diploma tien dagen voor haar trouwen in augustus. Eigenlijk was het de bedoeling, heel normaal toentertijd: trouwen, kindertjes krijgen en het vak van schoonheidsspecialiste ‘erbij’ doen. Dat was namelijk makkelijk, je bent altijd thuis voor de kinderen en je hebt een leuke bezigheid. Maar het liep anders. Het jaar erop startte Jeanette officieel met de zaak. ,,Daarvoor werkte ik wel vanuit huis en had ik nog een baan voor drie dagen in de week’’, vertelt Jeanette.

door Maureen van Goethem

In die beginperiode heeft Jeanette één kamer waar zij haar behandeling uitvoert. De zaken gaan echter zo goed dat zij binnen een jaar twee kamers heeft. De andere kamer stond een zonnebank in. Dat was weer een succes. ,,In 1986 hebben wij een stuk er aan laten bouwen en de opening was in november. Ondertussen was mijn dochter ook geboren.”

Na een aantal jaren werken vanuit huis, was Jeanette de eerste in de regio die met IPL-ontharen begon. ,,Dit is een soort laserbehandeling. In deze omstreken was niets op dit gebied en het werd een succes.”

Huidige pand

Drie jaar geleden heeft zij het huidige pand betrokken en daarin zijn acht behandelkamers aanwezig. De klant staat voorop bij Jeanette Veldhuizen. Daarnaast heeft zij een groot zakelijk inzicht. Jeanette kijkt goed naar wat er op de markt komt en bestudeert of het interessant is voor haar klanten. Zij wil niet wat anderen ook al hebben en is dus eigenlijk een pionier op haar vakgebied. ,,Ik wil anders zijn dan anderen. Als mensen hier binnenkomen worden ze ‘gepamperd’, of wel in de watten gelegd. Ik wil graag een rustig en warm gevoel bij iedereen verwezenlijken wanneer ze binnen komen.”

,,Mijn hart lag bij mensen met probleemgevallen, dat kan zijn met acné maar vooral ontharen. Ik ben tegenwoordig meer medisch georiënteerd, werk samen met artsen en ik geef zelf training en train schoonheidsspecialistes in de regio. Omdat ik zoveel jaar praktijkervaring heb zit ik in een commissie die protocollen maakt voor het definitief ontharen. Dit is een commissie van vier personen, allemaal specialisten op eigen gebied.”

Het is bijna onmogelijk om in dit artikel te vertellen wat de Jeanette Veldhuizen Clinic voor u kan betekenen. Wie meer wil weten over de behandelingen kijkt het best op de website www.jeanetteveldhuizen.nl. Daar kunt u ook een gratis folder downloaden waar alle behandelingen op vermeld staan.

uJeanette Veldhuizen Clinic. Van Dijkhuizenstraat 74a, Nijkerkerveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie