Prins Heerlijk prinselijk geopend

3 juni 2009 om 00:00 Nieuws

Van de opening was een enorme happening gemaakt. Er stond een grote tent voor gasten, ballonnen waren over de weg gespannen en er was een dweilorkest. De Oranje-laan werd even afgesloten voor het verkeer toen Prins Johan op zijn paard en vergezeld van een lakei arriveerde. De Prins zwaaide met een zwierig handgebaar naar het volk. Zijn lakei presenteerde Walet en Rakhorst een schaar om een lint door te knippen. Na deze handeling was er confetti en champagne.

Druk bezocht open huis in petit café NIJKERK - Onder enorme belangstelling werd de nieuwbouw van de appartementen aan de Oranjelaan woensdagmiddag geopend door wethouder Renger Walet en Bertus Rakhorst, directeur van de Woningstichting. Aansluitend hierop werd het Petit Café ‘Prins Heerlijk’ geopend en vond er een druk bezocht open huis plaats. Prins Johan, medewerker van het petit café, had de eer om zijn medewerking aan beide openingen te verlenen.

door Belinda van der Horst

Aansluitend daarop werd het petit café geopend en vond er een druk bezocht open huis plaats. In het petit café werken medewerkers met een (verstandelijke) beperking in het kader van dagbesteding. Vervolgens liepen de gasten niet over de rode, maar over de paarse loper naar binnen. De kleur paars komt namelijk terug in het interieur van het petit café en in de bedrijfskleding van de medewerkers. Prins Johan ontpopte zich tot een echte keukenprins. In de keuken gaf hij spontaan uitleg over de gang van zaken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie