InDen Laken-straat.nl

3 juni 2009 om 00:00 Nieuws

,,Ik wilde het kinderkamertje leuk inrichten. Dat viel erg tegen,” vertelt Gonnie. ,,Op zich waren er best leuke spulletjes te koop maar dan had ik een leuk dekbedje gevonden, maar pasten de lampenkampjes er qua kleur of stijl niet bij. Ik vond het een enorme zoektocht om het allemaal bij elkaar te krijgen. Toen kwam ik op het idee om een aantal dingen zelf te maken.”

NIJKERK - InDenLakenstraat.nl is een webwinkel met onder meer handgemaakte kinderkamerartikelen. Gonnie van Veldhuizen (33) uit Nijkerk kwam er bij het inrichten van de kamers van haar kinderen achter dat het niet makkelijk is om leuke spulletjes te vinden. Tegelijk vond zijn het erg leuk om zelf dingen te bedenken en te maken. Daardoor kwam zij op het idee van een webwinkel. Dat is makkelijk te combineren met twee jonge kinderen en haar parttime baan als bloembindster.

door Maureen van Goethem

De naam van de website is op z’n minst bijzonder te noemen: ,,Wanneer wij vroeger naar bed moesten, zeiden mijn ouders altijd ‘Hup, naar de lakenstraat’. Dat betekende dus gewoon ‘Hup naar bed’. Vandaar dat ik de webwinkel zo heb genoemd: het heeft alles met de slaapkamer te maken en het klinkt gewoon leuk. Mijn ouders vonden het een geweldige naam.”

Drie collecties

Gonnie is begonnen met drie collecties: rose, lichtblauw en lime. Dekenovertrekjes, dekbedjes, luieropbergzakken voor boven de commode gemaakt van zorgvuldig uitgekozen stoffen. Daarnaast vond zij het wel leuk om deze stoffen collectie met artikelen van hout, ijzer, riet of wol uit te breiden. Dit werden onder meer houten groeimeters waar je aan de zijkant foto’s kan bevestigen, of een metalen rose hart waar je foto’s of kaarten in kan laten zien. Deze materialen kunnen uiteraard in combinatie met elkaar worden gebruikt omdat de kleur gelijk is.

Om een zo compleet mogelijk assortiment te hebben is Gonnie altijd op zoek naar nieuwe spulletjes die bij haar collecties passen, zoals bijvoorbeeld kapstokjes en kruikzakken. Je vindt daardoor ook gebreide poppen van Sebra op de website. Dit van origine Deense merk ziet er zacht en vrolijk uit en onderscheidt zich door de combinatie van oude ambachten (zoals haken en breien) met hippe designs.

IndenLakenstraat.nl heeft een uitgebreid assortiment van prachtige spullen voor de kinderkamer. Van accessoires tot knuffels, van beddengoed tot gordijnen en van kussens tot lampenkappen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om via de website kraamcadeautjes, zoals slabbetjes, sokjes of knuffels of een cadeaubon aan te schaffen.

uwww.indenlakenstraat.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie