Combinique Reclame; Jong en full-service

27 mei 2009 om 00:00 Nieuws

Wietske Pen en Michelle Ruitenberg zijn de meiden die bedenken, ontwerpen en realiseren. Zonder te veel poespas, geen opgeklopte bla-bla. Luisteren naar opdrachtgever en van daaruit creatieve producten ontwikkelen.

NIJKERK - Combinique Reclame is een jong full-service reclamebureau speciaal voor business to business communicatie en bestaat nu drie jaar.

door Maureen van Goethem

‘Toevallig’

Wietske (31) is ongeveer dertien jaar geleden toevallig in het vak gerold, zoals zij zelf zegt. ,,Het werk beviel mij zo goed dat ik verder gegaan ben. Ik kon mijn creativiteit helemaal kwijt. Op een gegeven moment ben ik voor mijzelf begonnen en had ik mijn kantoor bij E-norm Gerritsen. Ongeveer anderhalf jaar later kwam Michelle erbij als aanvulling. Wij kennen elkaar al ons hele leven,” vertelt Wietske.

Michelle (25) heeft na haar middelbare school eerst een grafische opleiding gevolgd aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. ,,Deze opleiding heb ik afgerond en toen ben ik hier in Nijkerk bij een bedrijf gaan werken om ervaring op te doen in de studio. Dit heb ik twee jaar gedaan. Wietske en ik kwamen elkaar een keer op een feestje tegen en zij vroeg toen aan mij hoe ik het zou vinden om samen te werken. Zo is het toen gaan en tot nu toe gaat het uitstekend.”

Ondertussen zijn zij ongeveer twee jaar geleden verhuisd naar de huidige locatie. ,,Het kantoortje werd echt te klein, de opdrachten stroomden binnen. Omdat wij bijvoorbeeld ook auto’s beletteren, konden wij dit niet overdekt doen. Er viel altijd wel iets te regelen, maar echt handig was het niet. Wij hadden toen toch echt wel zoiets dat we iets anders moesten vinden,” aldus Wietske.

Gezellig kantoor

Op een gegeven moment kwam de locatie aan de Melkrijder ter beschikking. En daar is inmiddels een gezellig, ruim kantoor ingericht, dit gebruiken zij als ontwerpstudio, daarnaast een grote werkplaats voor bijvoorbeeld belettering van (bedrijfs)auto’s en andere soorten reclamemiddelen.

Combinique is een creatief, energiek, dynamisch reclamebureau met een no-nonsense mentaliteit, werkt met eigen apparatuur en produceert nagenoeg alles binnenshuis. ,,Wij zijn een klein maar erg professioneel en flexibel met een goede mix van creativiteit en techniek.”

uCombinique Reclame, Melkrijder 10b, Nijkerk. Tel. 033-2450535. www.combinique-reclame.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie