Veensche Boys in nacompetitie

13 mei 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Veensche Boys had alles nog in eigen hand qua degradatie, maar dan moest wel gewonnen worden van DOS Kampen.

De instelling en bedoelingen van de Boys waren goed en aanvallend en het leidde ook tot diverse kansen voor het doel van de gastheren uit Kampen. Gescoord werd er echter niet door de Boys, zodat het gevaar op de loer bleef liggen.

Een kwartier voor tijd kreeg Veensche Boys een forse tegenslag met de 1-0 achterstand, maar er werd nog manmoedig gevochten. Het mocht echter niet baten en het verlies én de uitslagen op de andere velden waren zeer ongunstig.

Veensche Boys eindigt de competitie als tiende en moet in de nacompetitie gaan strijden voor lijfsbehoud. De vermoedelijke eerste tegenstander in de tweekamp is tweedeklasser Zwart Wit'63. Als de Boys winnen, moeten zij nog een finale spelen om in de eerste klasse te blijven.

Bij de foto's: De teleurstelling bij de 'Boys' was groot na de desastreus verlopen slotronde van de competitie. De Nijkerkerveners zijn nu aangewezen op de nacompetitie om hun plaats in de eerste klasse veilig te stellen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie