NSC sluit waardig af

2 mei 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - NSC heeft het seizoen waardig afgesloten met een 4-7 overwinning bij Blauw Geel'55.

In de eerste helft leek het allemaal anders te gaan, omdat de Edenaren beter waren en verdiend op voorspong kwamen. Van de Wagen en Younnie zorgden voor 2-0, waarna Kalai de marge verkleinde en Van de Wagen de 3-1 scoorde. Nog voor rust kwam NSC terug door twee treffers van Douwe van Dijk.

Na rust deed NSC het als kampioen beter en liep uit naar 3-7 door treffers van Van Dijk, Spring in 't Veld, Van de Kamp en Van Dunschoten. Dat Blauw Geel'55 in de slotfase terug kwam tot 4-7 was vooral voor de statistieken. Zo sloot NSC het kampioensseizoen toch nog in stijl af met een klinkende en doelpuntrijke overwinning.