Hoevelaken haalt uit

15 april 2009 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Het eerste duel na het afscheid van Rob van Griensven heeft Hoevelaken een 0-6 overwinning opgeleverd. Tegenstander Hulshorst werd helemaal weggespeeld, maar staat dan ook niet voor niets onderaan.

Het zou erg makkelijk zijn het afscheid en de forse overwinning aan elkaar te verbinden. Tegen deze tegenstander was winnen echter wel erg makkelijk. Voor rust scoorde Jurriaan Boerkamp de 0-1.

Na rust kwam Hoevelaken pas echt op gang en nadat Hinze Gerritsen de 0-2 scoorde, kwamen de spitsen op stoom. Jan Weijn (0-3 en 0-4) en Frank Tervoert (0-5 en 0-6) zetten de eindstand op het bord.

Het gevaar van degradatie is voorlopig weer afgewend en volgende week kan de ploeg laten zien of de winst een incident was of dat de weg omhoog is gevonden.