Hoevelaken voor derde maal onderuit

14 maart 2009 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Hoevelaken heeft het moeilijk na de winterstop. Tegen 't Harde werd zaterdag de derde nederlaag op rij geleden: 0-2.

De ploeg die zo goed kon spelen en veel scorende spitsen had, heeft het momenteel hel moeilijk. Het spel is niet goed te noemen en er wordt ook niet meer gescoord. Zaterdag tegen laagvlieger 't Harde werd teveel de lange bal gehanteerd en was er van goed spel weinig sprake.

Omdat het Hoevelaken niet lukte 't Harde op achterstand te zetten, bleef het wel spannend. Tien minuten voor het einde kopte Remco Snippe een hoekschop in, zodat Hoevelaken zelfs achter kwam. In de blessuretijd werd die achterstand verdubbeld door Cees Struik: 0-2.

Door de nederlaag kunnen de promotie-aspiraties van Hoevelaken worden opgeborgen. Sterker nog, de gevarenzone is inmiddels dichterbij dan de top in de derde klasse.