Eenvoudige winst Sparta Nijkerk

11 maart 2009 om 00:00 Nieuws

Sparta Nijkerk kende een goede beginfase in Nieuwegein en halverwege de eerste helft stond de voorsprong op het bord door Niels Buijtenhuis en Lopes Dinis Magalhaes. Geinoord beet in de eerste helft nog een aantal keren van zich af, maar niet gevaarlijk genoeg om keeper Onland te verontrusten. Door de winst en het puntenverlies van de concurrentie staan de Nijkerkers nog vaste op de tweede plaats en wordt de achterstand op IJsselmeervogekls kleiner.

NIJKERK - Sparta Nijkerk blijft het goed doen in de Hoofdklasse B. Het duel tegen degradatiekandidaat Geinoord was niet groots, maar wel goed voor een 0-2 overwinning.

Volgende week thuis tegen GVVV gaan de Nijkerkers proberen de goede reeks te continueren en proberen de competitie nog een beetje spannend te krijgen.