Veel kandidaten Business Event

4 februari 2009 om 00:00 Nieuws

Een speciale Voordrachtcommissie heeft de afgelopen periode de voordrachten gescreend op motiveringen en criteria. Op dit moment beoordeelt de jury, onder leiding van notaris Dieter van de Castel, de voorgedragen bedrijven en personen. Het belooft spannend te worden welke ondernemers uiteindelijk genomineerd gaan worden en wie de felbegeerde Awards in ontvangst mogen gaan nemen.

NIJKERK - De programmavoorbereidingen ten behoeve van de tweede editie van het Business Event Nijkerk verlopen voorspoedig. Er zijn zo’n 50 kandidaten voorgedragen voor de prijzen die er op het ‘Event’ te verdelen zijn. De organisatie noemt dat een succes. ,,Het bevestigt wederom dat het Business Event erg in de belangstelling staat bij ondernemers in de gemeente Nijkerk’’, aldus een woordvoerder.

Winnaars

,,Voor ons zijn alle genomineerden winnaar’’, vindt de organisatie van het Business Event. ,,De kanshebbers zullen dan ook gelijkwaardig in de schijnwerpers worden geplaatst voor, tijdens en na het Business Event.’’

Bij de eerste editie van het evenement waren er prijzen te verdienen in vier categorieën. In de categorie ‘Jonge Ondernemers’ werden Lindy en Janet Fokker van de gelijknamige drukkerij bekroond.

In de categorie ‘detailhandel en midden- en kleinbedrijf’ ging de ‘award’ naar Gert van Deuveren van ‘Tekstkar’ uit Hoevelaken.

De speciale Rabo Award -beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Rabobank Randmeren- voor maatschappelijk betrokken ondernemen was voor Harry van den Ham van ‘Laurene Mode’. De Rabobank is ook dit jaar hoofdsponsor van het Nijkerkse Business Event.

De ‘Industriële Award’ was voor Henk van der Haar van ‘Van der Haar Gevelrenovatie’.

Hart van Holland

Het Business Event gemeente Nijkerk wordt maandag 6 april in Hart van Holland georganiseerd voor ondernemers uit de gemeente Nijkerk. De eerste editie, die vorig jaar in april werd gehouden, was meteen een doorslaand succes. ,,Het was in no-time uitverkocht. Meestal staat een ‘event’ na twee, drie keer. Hier in Nijkerk staat het meteen de eerste keer’’, liet organisator Gert Ansink na afloop van het evenement enigszins beduusd weten. Business Events zoals die vorig jaar in Nijkerk werd gehouden, worden op vergelijkbare wijze onder meer in Barneveld, Ermelo en Harderwijk opgetuigd.

Netwerkterras

Naast het officiële programma zal er ook een speciaal Netwerkterras worden ingericht voor ondernemers die tijdens de avond als belangstellende gasten aanwezig zijn. Gelet op de grote belangstelling van vorig jaar is het raadzaam tijdig te reserveren. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Rabobank Randmeren is hoofdsponsor van het Business Event gemeente Nijkerk, directeur Gerrit Huijgen zal de speciale Rabo-Award uitreiken.

uVoor kaartreserveringen en nadere informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Network Business Events, email: info@nbe.nu, telefoon: 0342-494236 of 0342-424626, fax: 0342- 413141.

advertentie
advertentie