‘Moedige Moeders’ bij de ISON

7 januari 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - In het ‘Themaprogramma’ van de interkerkelijke omroep ISON is Cor Kluun zondag in gesprek met Wilma en Michel Bothmer-van de Bunt van de stichting ‘Moedige moeders’ afdeling Nijkerk.

Zij houden zich bezig met drugverslaafde kinderen en houden zich ook bezig met de inpakt, die dat heeft op hun ouders. Zij proberen hulp te bieden aan de verslaafde, maar in het bijzonder ook aan de ouders.

Het programma is zondagmorgen, vanaf 9.00 uur te beluisteren. Evangeliegemeente ‘De Ark’ heeft de verantwoording voor deze uitzending.

In de KinderFlits is te horen hoe Johannes de doper de Heer Jezus ziet aankomen. Die heeft dan een vraag voor hem, die je niet zou verwachten van de Here Jezus. Ben je nieuwsgierig wat die vraag was? Dan kun je het beste de radio aanzetten zondagmorgen en afstemmen op de lokale omroep van Nijkerk, Nfm.

Ook voor de volgende programmaonderdelen kun je de radio op deze zender laten staan. Gospel en Praise muziek (11.00 uur), Het Themaprogramma.(12.00 uur), Geestelijke muziek. (12:30 uur)

Opmerkingen over het programma kunnen worden gestuurd naar: ISON p/a Beethovenlaan 11, 3862 GN Nijkerk. Of E-mail: ISON@bronvanleven.nl. De uitzendingen zijn te ontvangen: Via de kabel 93.1 Fm, Via de ether 106.8 Fm. Ook via het kanaal van de kabelkrant van Nijkerk is het programma te ontvangen.

advertentie
advertentie