Doeland en Pet’s Place samen verder

3 december 2008 om 00:00 Nieuws

In een gesprek met Marijke van Veluw van Pet’s Place en Adrie van Wagensveld van Doeland, blijkt dat er wel plannen voor de toekomst zijn en dat beide winkels in de nieuwe plannen betrokken worden.

HOEVELAKEN - U heeft het enige tijd geleden al kunnen lezen: Doeland en Pet’s Place blijven.

door Maureen van Goethem

Nadat enkele maanden geleden het Tuincentrum Hoevelaken bekendmaakte dat het zou gaan sluiten, gingen wederom verhalen in het dorp Hoevelaken rond. Om dit tegen te gaan is enkele weken geleden al een kleine melding gemaakt dat er niets aan de hand is. De bouwgrond waarop het Tuincentrum, Doeland en Pet’s Place zich bevinden, is enkele jaren geleden aangekocht door de De Laeck Adviesgroep. In het geval van het Tuincentrum, is vrijwillig besloten te stoppen eind dit jaar. ,,Wij hebben nog een aantal jaren een huurcontract. Dus eigenlijk is er niets aan de hand,” aldus Adrie. ,,Wij weten eigenlijk nog niet goed wat er gaat gebeuren, maar er schijnen wel mogelijkheden te komen voor winkels en woningen. Verder is er nog niets bekend. Hoe ver de plannen zijn weten wij ook niet.”

Geruchten

Marijke: ,,Het is zo jammer dat er verschillende geruchten het dorp rondgaan. En dat is nergens voor nodig. Wij zien in ieder geval de toekomst rooskleurig en gaan daarom eind januari intern verbouwen. Dat zouden wij natuurlijk niet doen wanneer wij weg zouden gaan. Klanten zullen er bijna geen hinder van ondervinden want binnen drie dagen is alles zo goed als klaar.”

Bij Pet’s Place is straks de compleet nieuwe Dutchypuppy collectie, bestaande uit kleding en accessoires voor het baasje en het huisdier, verkrijgbaar. De Dutchypuppy Foundation is door Bridget Maasland en een aantal andere hondenliefhebbers in het leven geroepen om honden over de hele wereld te helpen.

Bij Doeland zijn er in- en extern al zaken aangepast en producten toegevoegd. Adrie: ,,Wij krijgen binnenkort ook een nieuw verfassortiment met de Histor kleursellector. Deze sellector heeft alle kleurstalen. Met de verfmengmachine worden speciale kleuren gemaakt. Het is eenvoudig: Kies een kleur uit het kleursellector assortiment en het wordt gemengd terwijl u wacht. Volgend jaar wordt de huidige mengmachine vervangen zodat wij weer kunnen voldoen aan de nieuwste eisen.”

uDoeland Wagensveld, Koninginneweg 101, Hoevelaken. Tel. 2580868

uPet’s Place, Koninginneweg 103/A, Hoevelaken. Tel. 2540632

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie