Nieuwe ‘Italiaan’: de l’Amore

3 december 2008 om 00:00 Nieuws

Benyamin en Oudi zijn de bedrijfsleiders van De l’Amore en zijn het meeste in de keuken te vinden. Benyamin beheerst de Franse slag, maar Oudi is de specialist op het Italiaanse vlak en weet daardoor de lekkerste pizza’s en andere Italiaanse gerechten te maken. In de Franse keuken wordt meer gelet op de presentatie van het gerecht. Benyamin: ,,Tijdens de opening hadden wij een proeverij, met allerlei heerlijke Italiaanse hapjes. Die dag is alles goed gelopen: De klanten waren zeer tevreden over de smaak en kwaliteit.”

NIJKERK - Op 13 september jongstleden is op het Plein een nieuw Italiaans restaurant geopend: De l’Amore. Dit Italiaanse specialiteitenrestaurant serveert van pizza en pasta tot de meest uitgebreide vis- en vleesgerechten. Het restaurant is gezellig maar stijlvol ingericht en beschikt over dertig zitplaatsen. Of u nu romantisch met twee personen wilt dineren of gezellig met tien of twintig personen wilt eten, zij richten het zo in dat u optimaal van uw eten en uw gezelschap kunt genieten.

door Maureen van Goethem

Het koken is vanuit hun hobby ontstaan. De passie voor de Italiaanse keuken heeft bij Oudi lang geleden zijn oorsprong gehad toen hij bij een pizzeria ging werken. Door een opleiding in de pizzeria waar hij toen werkte heeft hij het vak geleerd. Benyamin heeft later de passie voor koken ontdekt. Er worden dan ook regelmatig nieuwe gerechten bedacht en geproefd.

Favoriet gerecht van beide heren is de Involtino all Forno en de Calzone is de lekkerste pizza. Oudi: ,,De Involtino is speciaal gemaakt en erg lekker. Onze menukaart is een combinatie van Italiaanse gerechten. Begin bijvoorbeeld met een antipasto. En daarna als hoofdgerecht één van de verrassende combinaties met vis of vlees, een pizza of pastagerecht. Eindig met een espresso doppio of cappuccino en een Grappa.”

Zaterdag 6 december aanstaande van 18.00 uur tot sluitingstijd is er livemuziek in het restaurant: huiszanger Angelo zal zijn Italiaanse oeuvre met de klanten delen.

Op dit moment hebben zij een speciale actie voor bedrijven: 15% korting op de rekening. Italiaans Restaurant De l’Amore kan ook bij u thuis of op uw werk bezorgen. Na de huis aan huis bezorging van de nieuwe folder zal bezorgen vanaf medio december plaatsvinden.

,,Als u iets te vieren heeft bent u bij de De l’Amore aan het juiste adres. Wij hebben elke week actiedagen: dinsdag is de pizzadag, woensdag is pastadag en donderdag is spareribsdag. Maar u kunt ook iedere week van ons wisselende vrijdagmenu genieten. Buon Apetito!”

uDe l’Amore, Plein 22, Nijkerk. Tel. 033-2454996. Openingstijden dinsdag t/m zondag van 16.00 tot 23.00 uur. Gesloten op maandag en feestdagen. U wordt aangeraden te reserveren.

advertentie
advertentie