‘Miles & Money’ bij Passe-Partout

26 november 2008 om 00:00 Nieuws

Naast de mogelijkheid tot het inwisselen van Airmiles geeft Hanita Tijsseling, eigenaresse van Passe-partout, ook styling adviezen voor woningen en bedrijfspanden. Als het gaat om een totale nieuwe inrichting, van plafond tot vloer, verkoop van een woning of metamorfose van een interieur, dan kunt u terecht bij haar. Onder andere door stoffen, behang, raambekleding, een lichtplan, planten, decoraties en accessoires. Materialen die erg sfeerbepalend zijn in het interieur.

NIJKERK - Naast mooie lijsten, waar Passe-Partout uit de Langestraat in Nijkerk bekend om staat, kunt u nu ook Airmiles inwisselen voor korting op bepaalde producten.

door Maureen van Goethem

Heeft u bijvoorbeeld een mooie foto waar nog geen lijst om zit, dan bestaat de kans dat u deze met het zogenaamde ‘miles & money’ de foto compleet kan maken.

,,Het interieur van uw nieuwe woning of bedrijfsruimte inrichten is meestal niet zo gemakkelijk. Het enorme aanbod, de beschikbare ruimte en natuurlijk de persoonlijke smaak vormen een ingewikkeld geheel van mogelijkheden waarbij keuzes soms best moeilijk zijn. Nauwkeurig gekozen kleuren en stoffen geven die eenheid en uitstraling die bij u past. Het is tenslotte de plaats waar u lekker thuis wilt komen, maar het is ook de plaats waar u vrienden uitnodigt,” vertelt Hanita enthousiast.

Verkoopstyling is een nieuw fenomeen in Nederland. In het buitenland wordt het echter al veel gebruikt en hoort het bij het verkopen van een huis. Ook in Nederland maken sommige makelaars er gebruik van. Tegenwoordig zoekt 85% van de kopers een huis via internet. Hanita: ,,Bij woningverkoop is alles gericht op de eerste indruk. Hoe breng je een huis onder de aandacht bij serieuze gegadigden? Doorslaggevend is welke indruk potentiële kopers van uw huis krijgen,” vertelt Hanita. ,,Allereerst is er de beoordeling van alle ruimtes. Wat zijn de sterke punten en hoe kunnen we die nog beter tot hun recht laten komen? En hoe verbeter je met eenvoudige ingrepen eventuele minpunten?”

Een aantal kleine aanpassingen kunnen een groot verschil uitmaken en resulteren in een prettigere woonsfeer. Bij zo’n metamorfose wordt er meestal rekening gehouden met de meubels die al aanwezig zijn in de woning. ,,Voor al deze mogelijkheden, kleine en grote projecten, oud of nieuw, kunnen de mensen bij mij terecht.”

uPasse-partout, Langestraat 3, Nijkerk. Tel. 033 - 2461790. Website: www.passepartout-nijkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie