Veel prijzen bij NOV winteractie

19 november 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De winteractie van de Nijkerkse Ondernemers Vereniging heeft veel prijzen in petto voor de Nijkerkse burgers. Er zijn 42 deelnemende winkeliers en er zijn 1053 prijzen te vergeven met een totale waarde van 12.500 euro. Jaap van Maanen van de ondernemersvereniging: ,,We hebben er bewust voor gekozen om veel prijzen in de pot te doen. Nu kunnen meer dan duizend Nijkerkers straks een prijs ophalen.”

Op verschillende plaatsen in de stad staan de bussen waar de stempelkaarten in gepost kunnen worden. Bij besteding van 5 euro bij een deelnemende winkelier krijgt de klant een stempel. Als de kaart vol is gestempeld - 20 stempels - kan deze in de bus worden gedaan. De deelname is oneindig. Iedere klant mag een onbeperkt aantal stempelkaarten in de bus gooien.

Iedere zaterdag, de eerste keer op 22 november, vinden trekkingen plaats en worden prijzen uitgeloot. De winnaars krijgen bericht dat ze een prijs hebben gewonnen en waar ze deze op kunnen halen. Op zaterdag 20 december vindt de laatste trekking plaats en worden de hoofdprijzen verloot. Alle ingeleverde stempelkaarten spelen mee.

Nieuw dit jaar is de Zwarte Pieten etalage wedstrijd. In 20 etalages hangen Zwarte Pieten. Basisschoolleerlingen kunnen deze tellen. Zaterdag 29 november tijdens het spectaculaire Kids Event op het Plein zal de Sint uit de goede wedstrijdkaarten zal Sinterklaas 10 winnaars trekken. Vanaf 14 uur zal Sinterklaas op het Plein aanwezig zijn. Die middag zijn er speciale evenementen voor kinderen op het Plein.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie