The Rainbow Kids

29 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

Bijna tien jaar later heeft zij een tweede winkel in Nijkerk geopend. In bijna 10 jaar is een bloeiend kindermodebedrijf ontstaan dat in de wijde regio een betrouwbare naam heeft opgebouwd en op een grote en tevreden klantenkring kan rekenen. Saime: ,,De winkel groeide uit de jas en daarom wilde ik graag een twee winkel openen. Na lang gezocht te hebben vonden wij, mijn man en ik, een pand in Nijkerk. Maar eerst was er een hoognodige verbouwing. Tijdens de verbouwing liepen verschillende mensen nieuwsgierig bij de winkel om te kijken wat er in zou komen. Er werd zelfs af en toe aangeklopt om dat te vragen. Tijdens de opening kwamen mensen binnen met geweldig leuke reacties.”

NIJKERK - Sinds eind augustus bevindt zich aan de Oosterstraat 11 in Nijkerk een gezellige kinderkleding speciaalzaak genaamd ‘The Rainbow Kids’. Eigenaresse van deze zaak is Saime Erdogon. Kinderkleding en kindermode is haar specialiteit. De naam -Rainbow Kids - komt van de diversiteit van de kinderen die zij in de winkel krijgen, alle soorten, maten en kleuren. Kortom: Kinderen van de regenboog. The Rainbow Kids kledingwinkel is gestart in 1999 in de wijk Nieuwland in Amersfoort.

door Maureen van Goethem

‘The Rainbow Kids’ verkoopt uitsluitend de betere merken kinderkleding, met als opvallend detail de grote verscheidenheid in de betere merken. Er zijn 12 collecties per jaar, daardoor hebben zij ook exclusiviteit, want er kan niet besteld worden. Maar er wordt vrijwel dagelijks aangevuld met nieuwe leveringen. ,,Ik vind het belangrijk dat iedereen op een andere manier gekleed kan worden. De meeste merken leveren één item per maat, niet meer, want dan is de exclusiviteit weg. In beide winkels hebben we dezelfde modestijl maar in andere kleuren.”

Nieuwe collectie

Eventuele vragen van klanten zijn heel belangrijk voor Saime. ,,Die schrijf ik op, om later te kijken of ik hier iets mee kan doen.”

The Rainbow Kids heeft kleding voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 16 jaar, in de maten 50 tot en met 176. Elke maand hebben zij er weer een nieuwe collectie met exclusieve, smaakvolle en betaalbare kleding. Ook in de winkel hangt een ruime keuze aan accessoires zoals schoenen, ondergoed, riemen, pyjama’s, sokken en riemen. Maar ook voor grotere kinderen hebben zij merkkleding. Dezelfde kleding als ‘gewone’ maten maar met een bredere pasvorm. En er zijn lengtematen voor lange kinderen.

,,Het is een geweldig gevoel iedereen met een grote glimlach op het gezicht de deur uit te zien gaan. Dat geeft zo’n voldoening.”

uThe Rainbow Kids, Oosterstraat 11, Nijkerk. Tel. 033-4451465.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie