Schoonheidssalon De Aster bestaat 1 jaar

29 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Na een driejarige opleiding tot schoonheidsspecialiste is het in november al weer één jaar geleden dat Wilma Hagemans besloot voor zichzelf een schoonheidssalon te starten. Wilma: ,,Na mijn middelbare school ben ik facilitaire dienstverlening gaan studeren. Toen ik met deze studie klaar was bleek al snel dat een andere richting of opleiding mij meer aansprak. Eigenlijk kriebelde het al een tijdje voordat ik de stap durfde te nemen. Tijdens mijn opleiding en naast mijn werk in de salon werk ik in de facilitaire sector, met name arbodienstverlening.”

Gedurende haar opleiding tot schoonheidsspecialiste werkte zij met het merk Extenso Skincare. ,,Extenso is een kleine fabrikant en is geen bekend merk. Producten worden vervaardigd uit voornamelijk plantaardige en natuurlijke werkstoffen en vitamines. Ik ben hier zo tevreden over, dat ik na mijn studie het product in mijn salon ben blijven gebruiken,” aldus Wilma. ,,Daarbij komt ook nog dat Extenso betaalbaar en niet op dieren getest is.” Extenso heeft een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten, een breed scala aan behandelprogramma’s met diverse mogelijkheden, van kalmerende tot liftende behandelingen en van acne behandelingen tot hydraterende behandelingen.

Voorafgaand aan de start van haar schoonheidssalon in november 2007 moest eerst de zolder omgebouwd worden tot een werkbare ruimte. ,,Wat ik ook belangrijk vind is dat het niet de bedoeling is de salon ooit uit te breiden, want alleen zo houd ik persoonlijk contact met de klant.”

Bij het eerste bezoek wordt een huidanalyse gemaakt. ,,Met deze analyse kan ik nog beter de conditie van de huid bepalen zodat ik heel gericht behandelingen en producten op de behoefte van de huid kan afstellen en daardoor een goed resultaat kan boeken.” Voor deze huidanalyse dient de klant zonder make-up te zijn.

Tijdens de open dag op zaterdag 1 november kan Wilma desgewenst een vrijblijvende huidanalyse uitvoeren. Daarnaast ontvangt iedere klant in de maand november 10% korting op de behandelingen.

,,Om het 1-jarig bestaan te vieren heb ik een leuke attentie klaarliggen. Ik hoop u dan ook persoonlijk op 1 november tussen 10 en 12 uur te mogen begroeten,” besluit Wilma.

uSchoonheidssalon De Aster, Asterlaan 17, Hoevelaken. Tel. 06-222 443 02

advertentie
advertentie