Smits Stoffering op cycling festival

22 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

De opbrengst komt ten goede aan het Wilhemina Kinderziekenhuis te Utrecht. Smits Stoffering is dit jaar de hoofdsponsor. Het indoor cycling festival is inmiddels een jaarlijks terugkomend evenement en zal zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur toegankelijk zijn voor iedereen. Alex: ,,Het zou leuk zijn als iedereen zich inschrijft voor de spinmarathon. Maximale inspanning met meer dan 200 fietsen en onder leiding van professionele instructeurs. Samen gaan we dan zes uur fietsen voor het goede doel: een buitentheater in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis in Utrecht. Ook zullen er op deze dag diverse stands aanwezig zijn.”

NIJKERKERVEEN - Op zaterdag 25 oktober aanstaande wordt in Sporthal Corlaer in Nijkerk een indoor cycling festival gehouden.

door Maureen van Goethem

Showroom

De showroom van Smits Stoffering bevindt zich inmiddels één jaar in Nijkerkerveen. Niet alleen is het verkoopteam versterkt in de persoon van Harry Dekkers maar ook zijn er in het afgelopen jaar vele nieuwe producten en materialen op de markt gekomen. Jindra: ,,We hebben van Bécé rolgordijnen die met prints en borders te krijgen zijn. Een nieuwe techniek met vele mogelijkheden. De collectie bevat zo’n veertig nieuw ontworpen afbeeldingen met uiteenlopende thema’s.”

Paula: ,,Van Quick Step hebben we een ruim assortiment laminaatvloeren met de charme van hout, maar veel steviger, makkelijker te plaatsen en onderhoudsvriendelijker.”

,,Het zijn allemaal geweldig nieuwe producten,” vervolgt Alex. ,,We hebben ook Marmoleum click aan de collectie toegevoegd. Dit is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. Een redelijk onbekende in vloerenland is de pvc vloer. Het is een type vinyl, maar zwaarder van kwaliteit.”

,,We hebben ook de nieuwe VT-wonen collectie toegevoegd,” zegt Jindra. ,,Net van de woonbeurs waar we ook heel veel bloemen in de decors hebben gezien.”

Op vrijdag 31 oktober en vrijdag 7 november organiseren zij in samenwerking met interieurstyliste Francisca Broekhuis workshops ‘moodboard’ maken. Een ‘moodboard’ helpt je met het maken van keuzes als het gaat om sfeer en kleuren in je interieur. In een drie uur durende workshop bespreken zij theorie en gaan zij met een sfeercollage aan de slag. Uiteraard zorgen zij voor een hapje en een drankje.

uSmits Stoffering, Talmastraat 10a, Nijkerkerveen. Tel. 2472525. www.smits-stoffering.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie