Ros Zonwering & Decorette één jaar

8 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

Zij waren nog maar pas in januari daarvoor gestart met de eigen zaak, daarom werd de beslissing nog even opgeschoven. Van die definitieve beslissing later dat jaar hebben zij absoluut geen spijt gehad. Integendeel. In het afgelopen jaar is er veel in positieve zin veranderd.

NIJKERK - In de loop van 2007 werden broer en zus Heinz en Annette Ros benaderd door Decorette.

door Maureen van Goethem

Thuisgevoel

Als je de winkel van Ros Zonwering & Decorette binnenloopt krijg je meteen een soort thuisgevoel. En dat is ook precies de bedoeling. ,,Wij willen dat iedereen die hier binnenkomt de juiste keuze maakt. En dat lukt nou eenmaal beter als je op je gemak bent en er alle tijd voor je is.”

Door het toevoegen van de Decorette formule, nu een jaar geleden, kan Ros een totaalconcept bieden aan particuliere en zakelijke klanten. ,,Desgewenst pakken wij alle monsters en stalen en gaan bij de klant alles laten zien en uitleggen. Lekker op het gemak.”

Doordat het meer een ‘lopende’ winkel is geworden hebben zij een medewerkster aangenomen. Dea Meewis werkt sinds maart bij Ros, is afkomstig uit Nijkerk en kan de klanten goed van advies voorzien en wegwijs maken in de nieuwste trends. ,,We hebben gordijnstoffen, vloerbedekking, verf, raamdecoratie, behang, verlichting en accessoires. Ook is de Decorette Private Label Collectie toegevoegd. Dit bestaat uit speciaal geselecteerde stoffen, tapijt, zonwering, laminaat en verf, gebaseerd op de nieuwste mode.”

Camera

Heinz Ros komt tijdens het interview terug van televisieopnamen in Hoogland. Binnenkort zal hij te zien zijn in het programma Van Kavel tot Kasteel gepresenteerd door Esther Duller. In het programma zullen zij en Joris Putman mensen helpen bij de verbouwing van hun nieuwe huis of bij het opknappen van een oud huis. Heinz heeft voor de camera alles mogen vertellen en laten zien over raammode. Hoe hem dat is afgegaan ziet u dus binnenkort. Het programma is elke zaterdag om 17.30 uur bij RTL4 op de buis.

Ros Decorette is een sfeervolle winkel waar je alle producten kunt combineren en waar je veel ideeën kunt opdoen. Op zaterdag 11 oktober zal er voor iedereen een aardigheidje in de winkel verkrijgbaar zijn, om het eenjarig bestaan met een feestelijk tintje te vieren.

u Ros Zonwering & Decorette, Langestraat 2, Nijkerk. Tel. 2463648. www.roszonweringenraammode.nl

advertentie
advertentie