Paul Siteur start praktijk psychotherapie

5 november 2008 om 00:00 Nieuws

De meeste mensen die 65 jaar worden gaan het kalmer aan doen. Dat geldt niet voor Paul Siteur: ,,Ik sta actief en alert in het leven, ben bepaald geen ingeslapen type en kan terugkijken op een behoorlijk gevarieerd leven met de nodige ups en downs. Juist die mix van interessante levenservaringen hebben ertoe geleid dat ik me op latere leeftijd, enigszins tot mijn eigen verrassing, heb ontwikkeld tot psychotherapeut. Ik voel me bevoorrecht wanneer ik, als psychisch hulpverlener, andere mensen mag helpen om ‘samen’ een stap te maken in de juiste richting. Ik onderscheid me van anderen door ruime en betaalbare sessies zonder lange wachttijden en in overleg is zelfs behandeling bij mensen thuis mogelijk.”

HOEVELAKEN - ,,Wie ben ik, wat wil ik nou eigenlijk, wat/wie past bij mij? Welke van mijn valkuilen ken ik wel en welke niet? Het is echt niet ongewoon als je met zulke gedachten rondloopt en ook niet als je af en toe eens tegen jezelf opknalt. Probeer je er iets aan te doen? Dat kan!”

door Gerrit Steen

,,Ik gebruik in mijn behandelplan, al naar gelang de hulpvraag, meerdere moderne therapietechnieken zoals hypnotherapie, psychosynthese, bio-energetica, geleide meditatie, visualisatie, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en dergelijke.’’

,,Uit ervaring weet ik dat veel mensen die het moeilijk hebben de beslissing om hulp te zoeken vaak lang uitstellen. In het verleden deed ik dat voor mezelf namelijk ook. Werken aan jezelf geeft inzicht, nieuwe energie en levenslust. Persoonlijke ondersteuning kan helpen om je op vele fronten helderheid te verschaffen, je kunt gaan leren luisteren naar je eigen lichaamstaal. Herken de waarschuwingssignalen vanuit je eigen intuïtie want die zijn er veelal niet voor niets. Neem je leven weer in eigen handen, sta open voor een bewustwordingsproces zodat je bepaalde ervaringen in je leven een juiste plek kunt gaan geven, waardoor ze je niet langer meer in de weg zitten. Het spreekt vanzelf dat behandelingen alleen kunnen slagen als de samenwerking voor beide partijen vertrouwd aanvoelt, u kunt dat vaststellen tijdens een kosteloos, vrijblijvend intakegesprek.”

uPraktijk psychotherapie, Bernhardlaan 4, 3871 VL Hoevelaken, tel. 033-2535520 of 06-44735044.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie