Nacompetitie wordt lastig voor sc Hoevelaken

8 april 2018 om 09:35 Sport/sport

HOEVELAKEN Een doelstelling van sc Hoevelaken is het behalen van de nacompetitie voor promotie. Dat wordt geen eenvoudige opgave, want door de nederlaag tegen Batavia'90 van zaterdag (1-0) moet Hoevelaken stevig in de achtervolging.

Het duel in Lelystad was er één om snel te vergeten, van beide kanten overigens. Batavia'90 beschikt over technische vaardige spelers en Hoevelaken zette daar een gezonde portie werklust tegenover. In balbezit waren de beide ploegen echter nogal slordig, zodat er voor de beide doelmannen weinig te doen was.

De eerste echte poging van Batavia'90 halverwege de eerste helft leverde de enige treffer van de middag op. Aanvaller Kevin Olaria haalde uit van ruime afstand en Sjoerd Kloppenburg was kansloos: 1-0. Daarna waren de hoogtepunten op de vingers van één hand te tellen en achteraf bleek de treffer de eindstand te zijn. 

Voor Hoevelaken betekent de nederlaag dat de laatste zeven duels van de competitie steeds belangrijker worden. Als de ploeg de nacompetitie wil halen, zullen er heel weinig punten verspeeld mogen worden. Zaterdag thuis tegen Rood Wit'58 zal de eerste driepunter moeten worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie