Mike en Nanda droompaar?

1 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Ze waren afgelopen zaterdagavond voor de tweede keer al weer op de buis te zien, waarbij ze onder meer wild aan het taarten gooien waren en Mike snel een herkenbaar gedicht voor Nanda in elkaar flanste.

Een paar weken geleden lieten wij het u ook al weten, Mike Ham (31) en Nanda de Waard (35) uit Nijkerk hebben zich opgegeven voor de familieshow ‘One Million Dollar Wedding’. In dit programma gaat Wendy van Dijk in tien weken op zoek naar het droompaar van Nederland. Dit droomkoppel geeft op 1 november elkaar het Jawoord tijdens een huwelijksdag waar nog lang over gesproken gaat worden.

Na de voorronden waren ze al tot de laatste 100 paren doorgedrongen, een stemming moest uitmaken of ze ook in de liveshow mochten meedoen. Blijkbaar hebben de lezers van deze krant goed opgelet, want het tweetal haalde probleemloos ‘de finaleronde’. En zaterdagavond 27 september was dus de tweede avond van de liveshow, iedere aflevering valt er een koppel af. En ook deze keer ging het spel ze prima af, want ze haalden probleemloos de volgende ronde. Vanavond (zaterdag 4 oktober) zijn ze weer op RTL4 te zien, wie weet op naar weer een volgende ronde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie