Grote demonstratiedag bij Weterings

24 september 2008 om 00:00 Nieuws

Dit zijn bekende merken zoals Philips, Samsung, Miele, Bosch, Sony en Logitech. ,,Dit doen wij om de consumenten eens rechtstreeks in contact te laten komen met de fabrikant,” aldus Berry Weterings.

HOEVELAKEN - Op vrijdag 26 september komen bij Electro World Weterings in Hoevelaken verscheidene topfabrikanten hun mooiste producten demonstreren.

door Maureen van Goethem

Het lijkt Berry een leuk idee, zo’n demodag. ,,Je kan meer laten zien dan je in je assortiment hebt, want ze nemen op een demodag het mooiste product mee.” Door de hele dag heen hebben deze fabrikanten ook aanbiedingen en in een partytent zijn extra activiteiten. ,,We leggen op die dag de rode loper uit.”

Weterings heeft geregeld dat er demonstraties zijn met onder meer een juicer, stoomoven, koffiezetapparaat met verse bonen, HD televisie, fotocamera en een universele afstandbediening. Kortom voor ieder wat wils. ,,Op deze manier kan de vertegenwoordiger van de fabrikant rechtstreeks uitleggen wat het product kan,” vertelt Berry. ,,En natuurlijk is het mogelijk rechtstreeks vragen te stellen aan de expert zelf. Dat is het mooie van een demodag.”

Veertig jaar

Weterings is ruim tien jaar in Hoevelaken, maar de zaak bestaat al bijna veertig jaar. Toen is de vader van Berry in Amersfoort begonnen en in 2007 is de winkel in Hoevelaken er bij gekomen. ,,Twee jaar hebben we twee winkels gehad, maar Hoevelaken trok steeds meer onze aandacht.” Van kinds af aan heeft Berry met zijn vader meegedraaid. En dat bevalt hem heel goed.

Weterings is aangesloten bij Electro World, één van de grootste landelijke franchiseformules in consumentenelektronica. Door internationaal samen te werken weet Weterings Electro World gebruik temaken van een enorme inkoopkracht.

Electro World bestaat uitsluitend uit zelfstandige ondernemers die met hun eigen naam instaan voor wat ze doen. Om de klant extra goed van dienst te kunnen zijn wordt er uitsluitend gewerkt met de beste merken. karakteristiek voor het winkelpersoneel is de grote vakbekwaamheid en de uitgesproken klantgerichte instelling. “Wij helpen u graag met de juiste programmering van apparaten, uitleg bij een handleiding, hulp bij installatie, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires.”

De demodag is op 26 september aanstaande van 09.00 - 21.00 uur.

uWeterings, Westerdorpsstraat 7, Hoevelaken. Tel. 2534601.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie