Hoogeveen & Luigjes

24 september 2008 om 00:00 Nieuws

Henk Luigjes is samen met Gert-Jan Hoogeveen in 1994 begonnen met samenwerken. Gert-Jan als accountant en Henk als belastingadviseur. "Wij wilden het anders doen dan de grote maatschappijen. Een kantoor dat kwaliteit levert en daarnaast een zeer persoonlijke benadering hanteert. Zowel voor de klanten als voor het eigen personeel."

NIJKERK -Accountants- en Belastingadvieskantoor Hoogeveen Luigjes gaat vanaf 1 oktober zijn dienstverlening aan ondernemend Nijkerk en omstreken aanbieden. Op deze dag openen zij in Nijkerk een nieuwe vestiging, de vierde binnen een groeiende groep. In een gesprek met Gerard de Gooijer (registeraccountant en vestigingsmanager), Henk Luigjes (vennoot) en Richard Pierik (teamleider accountancy) komt naar voren wat zo bijzonder is aan hun persoonlijke dienstverlening.

Door Maureen van Goethem

In die jaren daarna is het kantoor op eigen kracht gegroeid, op dit moment zijn er zo'n 70 mensen in dienst. "Deze mensen streven allemaal hetzelfde doel na: kwaliteit gekoppeld aan de persoonlijke benadering," vertelt Henk die in Nijkerk geboren en getogen is.

In Nijkerk zal er worden gestart met vijf mensen. "Daarnaast zullen wij ook gebruik maken van de expertise vanuit de andere vestigingen."

Het bedrijf heeft een eigen grondwet: Integriteit, kwaliteit, proactiviteit, afspraken nakomen en respect. De ondernemer staat hierin centraal. "We laten zien dat we integer zijn, kwaliteit leveren, proactief zijn en afspraken nakomen. En doordat we elkaar, de klant en het werk respecteren, kunnen we een goede samenwerking tussen ons en de klant garanderen."

Richard: "Wat ook belangrijk is dat we transparantie in nota's bieden. Waar mogelijk werken wij met vaste prijsafspraken en maandelijkse termijnfacturering."

Van belang is verder het internationale netwerk dat het kantoor heeft opgebouwd, waardoor ook internationale cliënten van goed advies kunnen worden voorzien. Hoogeveen Luigjes heeft haar organisatie zodanig ingericht dat wij op 1 oktober ook de nieuwe vergunning voor wettelijke controles kunnen verkrijgen. "Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel," aldus Gerard. "Deze vergunning is een aanvulling voor Nijkerk omdat wij in Nijkerk één van weinigen zullen zijn met deze vergunning. Daar zijn wij dan ook enorm trots op."

Op 1 oktober van 16.00-20.00 uur is ondernemend Nijkerk van harte welkom om op informele wijze met de wereld van Hoogeveen Luigjes kennis te maken. Met de opening ondersteunen zij de Stichting Hospice Nijkerk en de Stichting Kinderboerderij Nijkerk. "In plaats van attenties ontvangen wij dan ook liever een bijdrage."

tHoogeveen Luigjes, Bezembinder 12B, Nijkerk. Tel. 033-2473160. www.hoogeveenluigjes.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie