Kapsalon ‘Hairstyle’ nieuw in Paasbos

17 september 2008 om 00:00 Nieuws

In deze nieuwe kapsalon kan de klant terecht voor verschillende behandelingen: van puntjes bijknippen tot een complete metamorfose, met of zonder afspraak.

NIJKERK - Winkelcentrum Paasbos is uitgebreid met kapsalon Hairstyle. De dagelijkse leiding is in handen van Sabina Burgwal uit Nijkerk.

door Maureen van Goethem

Rob Veltink, eigenaar van Super de Boer Veltink, wilde winkelcentrum Paasbos graag levendig houden en vond een kapperszaak cruciaal. Rob: ,,Via via kwam ik erachter dat de vorige kapster zou gaan stoppen. Toen ben ik gaan nadenken: Wat kan het worden. Heb daarop een plannetje gemaakt, want hebben hier een leuk winkelcentrum. Willen we een kapsalon hier houden, dan hebben we een kapster nodig en in Sabina Burgwal hebben we een goede bedrijfsleidster gevonden.”

Sabina heeft alle diploma’s die mogelijk zijn in dit vakgebied gehaald. Daarom mag zij zich ook topstyliste noemen. ,,Sabina weet wat haarmode is en wat de consument wil. Ik ben een commerciële man. Daarom is dit de ideale combinatie om het een succes te maken: Sabina kan zich volledig richten op de creativiteit van haar vak,” aldus Rob.

Opgeknapt

Na de overname is de salon opgeknapt, voorzien van een beamer die de hele dag een presentatie geeft en heeft een nieuwe productlijn van het merk Kadus. Dit is een trendsettend merk in de haarmode sinds de oprichting in 1919. De producten staan bekend als kwalitatief en betaalbaar. ,,Kadus is een exclusief merk en staat zeer goed bekend. Kwalitatief en betaalbaar. Ik sta er volledig achter,” zegt Sabina. ,,Wij hebben de salon aangepast aan de stijl van deze tijd - eigentijds, vernieuwend en dynamisch - op een manier dat wij voldoende plaats en ruimte bieden aan onze klanten.”

Naast Sabina zijn er nog twee medewerksters in de kapsalon, Anja en Tanja. Naast vakkennis vindt zij klantvriendelijkheid, goede ambiance en respect voor alle medewerkers erg belangrijk. ,,Bij onze kapsalon heerst een ongedwongen sfeer, waar de wens van de klant voorop staat. Dit zorgt ervoor dat de klant niet alleen goed maar ook prettig wordt geholpen.”

Natuurlijk kunt u ook zo even binnenlopen. Sabina: ,,Hebben wij tijd, dan helpen wij u direct. Voor het geval u even moet wachten... wij schenken een heerlijk kopje thee of koffie. Komt het niet uit, dan kunt u altijd nog een afspraak maken.”

uKapsalon Hairstyle, winkelcentrum Paasbos, tel. 033-2456700.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie