Opruiming bij Intratuin

6 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Koopjesjagers kunnen bij Intratuin hun hart ophalen tijdens de ‘Parking Sale’ op zaterdag 9 augustus. Een echte koopjesmarkt waar onderhandeld kan worden over de prijs. De voorraden bij Intratuin worden dan namelijk tegen elk aannemelijk bod van de hand gedaan. Maar er is meer. De gehele periode van woensdagavond 6 augustus (extra koopavond van 19.00-21.00 uur) tot en met woensdag 27 augustus staat in het teken van de NOPruiming. Oftewel, shoppen voor bijna nop. Want voor een groot deel van het totale assortiment gelden kortingen tot 60%.

Gedurende de gehele NOPruiming heeft iedereen recht op flinke kortingen op onder andere cadeau- en sfeerartikelen, barbecues en accessoires, tuinmeubelen, parasols, tuinhout en binnen- en buitenpotterie. Vaak gaat er meer dan de helft van de prijs af. Maar ook de planten zijn in deze periode flink in prijs verlaagd. En elke tweede tuinplant, voorzien van actielabel, is tijdens de NOPruiming gratis.

De ‘Parking Sale’ op zaterdag 9 augustus zal niemand ontgaan dankzij opvallende afzetlinten en shirts van de medewerkers van Intratuin. Maar er worden nog meer leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud waardoor een bezoek aan Intratuin tijdens de NOPruiming een belevenis is. Om de boot niet te missen, is het zaak om vooral goed de huis-aan-huisfolder, de ansichtkaart met een leuke extra aanbieding, de website (www.intratuin.nl) en de informatie in de winkel in de gaten te houden.

Intratuin, de groene belevenis. Intratuin is een belevenis in elk seizoen. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige én inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, met een overvloed aan planten en bloemen. Sfeervol, met een ruim aanbod woonaccessoires en seizoensartikelen. Praktisch, met een compleet assortiment dierenverzorgingsproducten. Gastvrij met een gezellig tuincafé en een speelhoek voor kinderen. En altijd biedt Intratuin iets extra’s: stylingtips, speciale acties en creatieve workshops die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie