Fietsende collega’s halen jubilerende boekhouder thuis op

16 juli 2008 om 00:00 Nieuws

APPEL/DRIEDORP - Henk Lozeman uit Driedorp was vorige week dinsdag 40 jaar in dienst van landbouwmechanisatiebedrijf De Kruyf in Appel. 1 juli 1968 kwam hij als 17-jarige bij het bedrijf, zo van de mulo. Altijd kwam Lozeman op zijn vooroorlogse fiets naar zijn werk. Daarom haalden (oud-)collega’s en directie hem op zijn jubileumdag thuis aan de Barneveldseweg op, met z’n allen per fiets. Lozeman mocht plaatsnemen in een legerjeep die net zo oud is als zijn rijwiel.

,,In de 40 jaar dat hij hier werkt, is hij geen 40 dagen ziek geweest. In zijn werk is hij een pietje precies. Tien cent saldoverschil is hem wel een uur zoeken waard. Verder is Henk een fijne, vriendelijke en bovendien goudeerlijke collega, die ook bij de klanten en bij de buurtschap hoog aangeschreven staat’’, aldus een collega.

Toeleveranciers en afnemers hebben Lozeman overstelpt met cadeaus en felicitaties. Hij kreeg 's avonds met zijn vrouw, zijn vier kinderen en aanhang en (oud-)collega’s een eet- en drinkavond aangeboden van de directie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie