L G & M: Thuis in hypotheekadvies

25 juni 2008 om 00:00 Nieuws

De heren van LG & M, de naam is afgeleid van de achternamen, hebben zich gespecialiseerd in advisering, bemiddeling en uitvoering op het gebied van hypotheken.

NIJKERK - Wolter van de Langemheen, Dennis Gouw en Harro Morren hebben vorig jaar het vernieuwde pand op de hoek Kolkstraat/Koetsendijk betrokken. Het pand is zeer modern en licht ingericht.

door Maureen van Goethem

Wolter en Dennis, beiden hebben ze hun sporen verdiend in de bankwereld en Harro, van oudsher makelaar, kregen eind 2006 het idee om gezamenlijk een andere kant uit te gaan. Harro: ,,Toen hoorden wij dat dit pand gehuurd kon worden. Het was nog niet gereed maar het sprak ons gelijk aan. Het was vroeger een historisch pakhuis, maar het is afgebroken en nu in dezelfde stijl herbouwd. In januari zijn we verhuisd van ons kantoor in Hilversum naar Nijkerk. Wij komen alle drie van de Veluwe dus was het voor de hand liggend dat we ook op de Veluwe zouden blijven met onze zaak. Je spreekt gewoon de taal en dat is weer prettig voor de klanten.”

LG & M wil graag laagdrempelig en toegankelijk zijn, maar ook transparant en overzichtelijk. Het kantoor binnen oogt licht, modern en ruim. En dat is precies wat ze willen laten zien. ,,Wij hebben een open, onafhankelijk hypotheekadvieskantoor. Gezien onze kennis in de wereld van de hypotheken kunnen we iedereen van goed gedegen advies voorzien. Wij proberen de klant net even wat meer te kunnen bieden. Wij leveren maatwerk’’, gaat Harro verder.

LG & M Hypotheken begeleiden de klant door het gehele hypotheekproces, van inventarisatie van de persoonlijke situatie tot en met het passeren bij de notaris. Hierdoor krijgt die klant inzicht in de financiële huishouding. Ook als hij er helemaal geen verstand van heeft. Dan nog begrijpt hij het. “Wij nemen de klant werk uit handen, kijken wat het beste bij de klant past, in zijn persoonlijke situatie en daarmee gaan wij dan verder.”

Er zijn bij LG & M geen fysieke dossiers op kantoor. ,,Wij gaan innovatief te werk: wij werken helemaal digitaal. Wij kunnen zelfs bij de klant inloggen in het systeem zonder dikke dossiers te hoeven meenemen. Zo hebben wij alle gegevens bij de hand wanneer wij bij de klant langs gaan.”

Dennis, Wolter en Harro hebben uitsluitend overeenkomsten gesloten met gerenommeerde geldverstrekkers en vermogensbeheerders. Hierdoor kunnen ze maatwerk en snelheid leveren.

uLG & M Hypotheken. Koetsendijk 47, Nijkerk. Tel. 033-2456290.

www.hypotheekinnovatie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie