Familie- dag bij Auto Jager

25 juni 2008 om 00:00 Nieuws

,,Voor de kinderen hebben we een springkussen gehuurd waarop de kinderen naar hartenlust kunnen springen. Wanneer het wat warmer wordt is een ijsje uit een heuse ijscokar een heerlijke versnapering. De kinderen kunnen geschminkt worden en ook zijn er leuke prijsjes te winnen met een geweldige skelterrace,” vertelt Geurt Jager.

NIJKERK - Auto Jager in Nijkerk, de specialist in Nijkerk en omstreken als het gaat om het Amerikaanse merk Chevrolet, houdt op zaterdag 28 juni van 9 tot 5 uur een ‘verrassende’ familiedag. Voor kinderen en volwassenen zijn er verschillende leuke dingen te doen in en rond het garagebedrijf aan de Watergoorweg 90 in Nijkerk. De familiedag zal een succes worden. Aan de leuke zaken die Geurt Jager, eigenaar van het bedrijf, heeft geregeld zal het niet liggen en iedereen is welkom.

door Maureen van Goethem

Ook aan de volwassenen is gedacht want er zal een Ford Focus rally auto staan waarin races gesimuleerd kunnen worden. ,,Dit is echt iets voor de rallyliefhebber die zijn capaciteiten wil testen,” gaat Geurt verder. ,,Verder hebben wij ook een aantal acties in de werkplaats zoals een gratis zomercontrole, korting op airco-controle, korting op het uitdeuken zonder spuitwerk. En in de showoom hebben we ook aanbiedingen.”

In 1965 opgericht

Auto Jager is in 1965 opgericht, in de schuur bij een vriend, door de ouders van Geurt. ,,Uiteindelijk hebben zij daar bijna een jaar gewerkt. Aan de zuidkant van de Watergoorweg stond toentertijd een kippenschuur. Toen mijn vader een groter bedrijf wilde werd die omgebouwd tot werkplaats/garage. Het bedrijf is daar onder leiding van mijn vader een aantal jaren gebleven.”

In 1976 is het bedrijf verhuisd naar een andere locatie in Nijkerk waar ze twintig jaar bleven. Geurt ging van jongs af aan met zijn vader mee, keek alles af en hielp mee waar hij kon. Op een gegeven moment is hij de monteuropleiding gaan volgen, heeft de nodige diploma’s gehaald en aansluitend enkele jaren de werkplaats gerund. Zijn vader verkocht ondertussen gebruikte auto’s in de showroom. In april 1998 trok Auto Jager in een nieuw pand op de huidige locatie. ,,In 2005, veertig jaar na de oprichting, heb ik de zaak overgenomen. Hoofdzakelijk omdat de gezondheid van mijn vader minder werd. Mijn moeder echter is nog twee dagen in de week aanwezig om de administratie bij ons te verzorgen.”

Auto Jager verkoopt nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken. Daar kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, airco service, schade afhandeling en apk-keuringen.

uAuto Jager. Watergoorweg 90 Nijkerk. Tel. 033-2451313. www.autojager.nl

advertentie
advertentie