Nijkerkse sponsort ‘Geknipt voor goud’

25 juni 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Onder het motto ‘Geknipt voor Goud’ gaat het team van de Amersfoortse Knipshop Kreatief naar de Olympische Spelen. In Beijing gaat het op zoek naar mensen die zich voor het goede doel willen laten knippen. De totale opbrengst van de knipbeurten zal ten goede komen aan de organisatie Morning Tears (www.morningtears.com)die zich inzet voor Chinese (wees)kinderen. De Nijkerkse Lien Luigjes van Travel Specialist verzorgt en sponsort gedeeltelijk de tickets.

De kapsters Cynthia, Priscilla, Linda en Wilma geven hun vakantiedagen op, om te knippen voor het lot van Chinese kinderen wiens ouders ter dood veroordeeld zijn of levenslang gevangen zitten. Diverse kinderen zijn zeer getraumatiseerd of mishandeld.

Morning Tears (www.morningtears.com) ondersteunt in China deze kinderen door middel van verstrekking van kleding, voedsel, onderdak, psychologische begeleiding en opleiding. Omdat het Chinese geluksgetal 8 is willen ze proberen €88.888,88 bij elkaar te knippen.

Tijdens het Nijkerkse Business Event kwam de Nijkerkse reisagent Lien Luigjes, van Travel Specialist (www.travel-specialist.nl), in contact met Wilma Huijskes en werd zo enthousiast over het initiatief.

advertentie
advertentie