Villa Doors houdt het zonnetje tegen

18 juni 2008 om 00:00 Nieuws

Villa Doors wordt gerund door Jacqueline en Ronald Smits. Vanuit hun huis op Wittenburg 92 in Nijkerk voorzien zij vele particulieren en bedrijven van onder meer zonwering en garagedeuren.

NIJKERK - Nu de zomer in aantocht is krijgt Villa Doors uit Nijkerk het weer druk. Normaal gesproken is er door het hele jaar heen wel werk, maar als het zonnetje weer gaat schijnen...

door Maureen van Goethem

,,Eigenlijk is onze zaak een uit de hand gelopen hobby,” vertelt Jacqueline. ,,Wij hielpen wel eens familie, vrienden en bekenden met het plaatsen van garagedeuren. En toen kwam opeens het idee om iets voor onszelf te beginnen.”

Op 1 januari 2004 is het bedrijf van start gegaan. Grotendeels met de verkoop en het plaatsen van garagedeuren. Toen dat goed liep vroegen verscheidene klanten naar andere mogelijkheden. ,,En toen zijn wij rolluiken, zonwering, knikarm- en uitvalschermen, screens en horren er bij gaan doen. Dat gaat nu ook erg goed. Wij willen wel klein blijven en het persoonlijk houden. Dat houdt voor ons in dat wij zelf adviseren, opmeten, leveren en monteren van binnen- en buiten zonwering voor particulier en bedrijf. Zo blijft alles onze eigen verantwoording.”

Garagedeuren zijn leverbaar met verschillende opties. Er zijn verschillende motieven en cassette indelingen mogelijk. Verder kunnen de garagedeuren in vrijwel iedere (RAL) kleur gespoten worden. Ook kan een loopdeur of beglazing in de deur worden opgenomen. En natuurlijk is elektrische aandrijving mogelijk, inclusief afstandsbediening.

,,Kwaliteit en service hebben wij zeer hoog in het vaandel staan. Dit houdt in dat wij als specialist de klant begeleiden in het totale proces van inmeten tot en met het monteren,” gaat Jacqueline verder. ,,Mijn man Ronald monteert in principe alles zelf. Tenzij het een zonnescherm is, dan huren wij iemand in. Daarvoor moet je minimaal met z’n tweeën zijn. Voordeel hiervan is dat de klant weet met wie hij te maken heeft en dat de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden is zoals de klant van ons mag verwachten. Wij doen er alles aan om het werk bij particulier of bedrijf op een zo nette en verantwoordelijke manier uit te voeren. Mochten er desondanks toch problemen ontstaan, dan proberen wij deze zo spoedig mogelijk voor u op te lossen.”

Tenslotte is Villa Doors erg flexibel is in het maken van afspraken. ,,Wij komen wanneer het u past.”

uVilla Doors, Wittenburg 92, Nijkerk. Tel.: 06-50671349. www.villa-doors.nl

advertentie
advertentie