Van Oosten opent grote rijwielzaak

18 juni 2008 om 00:00 Nieuws

,,Vooral omdat wij ons bezig gingen houden met im- en export van scooters werd de ruimte te klein. Opslagmogelijkheid was niet voorhanden en om daar dan eerst zoveel kilometers naar toe te rijden werd te gek. Vandaar dat wij besloten in de omgeving te gaan zoeken. In Leusden zelf was niks te vinden, dus hebben we verderop gezocht en een locatie in Nijkerk gevonden.”

NIJKERK - De broers Sebastian en Léon van Oosten hebben in het pand op de Ardeschstraat 15 in Nijkerk een grote tweewielerzaak geopend. Verhuisd vanuit een kleiner pand aan de Hamersveldseweg in Leusden willen zij de mensen in de omgeving van Nijkerk van alle fiets- en bromgemakken voorzien. ,,Mijn broer Sebastian heeft in 2002 een fietswinkel in Leusden overgenomen. Daar ben ik bijna vijf jaar geleden bijgekomen,” vertelt Léon. ,,Op een gegeven moment groeiden we uit onze jas.”

door Maureen van Goethem

De nieuwe tweewielerzaak is ruim en licht, heeft twee verdiepingen (de brede trap nodigt uit om naar boven te gaan), de werkplaats biedt voldoende ruimte voor eventuele reparaties en onderhoud. Achter de werkplaats is een grote opslag met nieuwe en gereviseerde onderdelen. Op de begane grond een zeer ruime keuze stadsfietsen, kinderfietsen en trekkingfietsen en ook de bromfietsen en scooters zijn daar opgesteld. Op de tweede verdieping zijn voldoende occasions neergezet. Alles ruim en overzichtelijk gepresenteerd.

,,Mocht een accessoire of onderdeel niet op voorraad zijn dan kan het altijd besteld worden,” aldus Léon. ,,Dat geldt natuurlijk ook voor de fietsen en scooters. Wij leveren alle A-merken fietsen en scooters en ook onderdelen en accessoires.” De medewerkers beschikken ook over terdege inhoudelijke vakkennis. Sebastian: ,,Wij hebben bij elkaar zo’n vijftig jaar ervaring. En natuurlijk zijn we allemaal gecertificeerd. Ook voor onderhoud aan de tweewielers kan iedereen bij ons in de werkplaats terecht en wij hebben als één van de weinigen al enige jaren 4-takt ervaring.” Het assortiment tweedehands fietsen op de website wordt regelmatig vernieuwd en verkochte fietsen worden weer verwijderd. ,,Kijk daarom eens op onze website: www.vanoostentweewielers.nl. Daar staat ook onze openingsactie vermeld.”

Openingsactie

,,Omdat wij naar Nijkerk zijn verhuisd willen wij dat samen met iedereen - onder het genot van een hapje en een drankje - vieren. Op 28 juni vanaf 9 uur is iedereen van harte welkom en maakt iedereen die de coupon uit de krant of folder invult, kans op een nieuwe scooter, een nieuwe fiets of een andere mooie prijs.”

uVan Oosten Tweewielers, Ardeschstraat 15. Tel: 033-4950891.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie