St. Jozef in beweging

11 juni 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK – Onder het motto ‘Bewegen is gezond’ komt zorgcentrum St. Jozef in beweging op dinsdag 17 juni, van 14.30 - 16.30 uur. Er worden allerlei oud-Hollandse spelen georganiseerd, zoals blikgooien, tollen, spijkerslaan, sjoelen en koekhappen.

Bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers kunnen aan een 3-tal activiteiten deelnemen, namelijk een rondje om de tuin van St. Jozef lopen, een rondje fietsen op de tandem en fietsen op de hometrainer. Hierbij kunnen zij zich laten sponsoren per rondje of per kilometer. Alle rondjes helpen, het gaat erom, dat iedereen in beweging komt.

De sponsorformulieren zijn verkrijgbaar aan de receptie. Er zijn heerlijke en gezonde smoothies (vruchtendrankjes) verkrijgbaar, evenals broodjes haring en broodjes gezond.

Intertoys Van Boeijen stelt een spelcomputer in bruikleen waarmee allerlei bewegingsoefeningen kunnen worden gedaan. De activiteiten vinden plaats in de recreatiezaal en buiten in de tuin.

Belangstellenden zijn van harte welkom. St. Jozef is gevestigd aan de Huserstraat 6. ‘Bewegen is gezond’ wordt georganiseerd in het kader van het project ‘Alle hens aan dek’, waarmee St. Jozef geld wil inzamelen voor een vaarvakantie voor de bewoners in 2009. De opbrengst van deze middag komt aan dit project ten goede.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie