Aanvang Nijsoco 2008

11 juni 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Er wordt donderdag 12 juni voor de vierde keer afgetrapt in het inmiddels grootse voetbal spektakel op de Nijkerkse Someravond Competitie (NSC) Burcht. Wederom heeft Rabobank Randmeren besloten haar naam aan de competitie te verbinden.

Dit jaar belooft een zeer bijzondere editie van de Nijkerkse Someravond Competitie te worden. Ter ere van het 75-jarig bestaan van v.v. N.S.C. wordt het toernooi grootster opgezet dan ooit. Naast de gewone zes donderdagavonden, worden de voorrondes van de strijd om de Copa Compania en de Copa Chica Bonita dit jaar op drie woensdagavonden gespeeld. Het totaal aantal teams is sterk uitgebreid naar 20 heren-, 12 bedrijven- en 6 damesteams.

De twintig heren teams strijden vanaf 12 juni zes donderdagavonden om de Copa del Sol. Dit jaar wordt er gewerkt in twee poules, een kwartfinale poule en kruisfinales op de finaleavond. Deze competitieopzet zorgt vanaf de aanvang voor de nodige spanning en uitdaging. Met langere speeltijden en de nieuwe competitie opzet verwacht de organisatie dit jaar nog beter aan de wensen van de spelers te voldoen. De resultaten zijn direct de volgende dag te vinden op de nieuwe website www.nijsoco.nl.

Op de finaleavond van donderdag 17 juli komen alle bedrijven-, heren- en damesteams samen en strijden om de prijzen temidden van de inmiddels fameuze en feestelijke Ladies Night. Naast de wisselbeker ontvangen de winnende teams een prijs passend bij de eeuwige roem.

De bekende Ladies Night activiteiten worden dit jaar uitgebreid met 'Singing Bee'. Dit muziekfeest wordt gepresenteerd door Hetty Blok. Met haar fantastische stemgeluid en enthousiaste presentatie is zij als geen ander in staat hier een fantastisch spektakel van te maken. Het geheel zal wederom worden afgesloten met een spetterede slotact.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie