Aanmelding voor Timmerdorp Hoevelaken gesloten

11 juni 2008 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Wegens overweldigend succes is de inschrijving voor het timmerdorp Hoevelaken al na één dag gesloten. Binnen 24 uur hebben zich 150 kinderen aangemeld om hun eigen hut te bouwen op het korfbalveld van korfbalvereniging Telstar.

Vrijwilligers gezocht

Om ook de kinderen die op de wachtlijst staan de mogelijkheid te geven om te komen timmeren en zagen, is de organisatie nog hard op zoek naar vrijwilligers die een groepje kinderen zouden willen begeleiden voor 1 à 2 dagen. Een aantal kinderen die net te oud zijn om zelf te bouwen hebben zich al gemeld als begeleiding, daarom zijn ze nu vooral op zoek naar volwassenen die een handje willen komen helpen. Ook opa's en oma's zijn van harte welkom. Erg technisch hoeft u niet te zijn, als u het maar leuk vindt om samen met de kinderen een stevig bouwwerk neer te zetten.

Aanmelden als vrijwilliger kan door te mailen of te bellen met Saskia Turk, saskia@moef.net, 033-2538448.

Het timmerdorp wordt gehouden op maandag en dinsdag 21 en 22 juli en op donderdag en vrijdag 24 en 25 juli. Het wordt georganiseerd door Jabadabadoe kinderopvang, Moef Handvaardigheid en Lions Club Hoevelaken. Voor meer informatie kan men terecht op de website van het Timmerdorp, www.timmerdorp-hoevelaken.nl.

Foto's: Lions Club Hoevelaken

advertentie
advertentie