Eerste Nijkerkse nieuwe bij de Dolle Joncker

11 juni 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Restaurant de Dolle Joncker heeft woensdag 4 juni voor de 19e keer haar traditionele haringparty gehouden. Waar er vorig jaar gekozen werd voor grote motoren, werden de haringen dit jaar weer gewoon met de boot binnengevaren. Eigenaar Martijn van Essen werd dit jaar niet alleen vergezeld door dochter en zus, maar werd dit jaar geholpen door een viertal cliënten van de stichting Philadelphia.

Deze mensen met een verstandelijke beperking worden op dit moment opgeleid in het restaurant. Zij zullen eind dit jaar of begin volgend de Postkamer gaan runnen. De Postkamer wordt een gezellige lunchroom met een cadeauwinkel in het oude postkantoor aan de Kleterstraat. Initiatief neemster Anja Vedder, die deze dag natuurlijk ook zelf aanwezig was, was zichtbaar trots toen de eerste haring door een van haar cliënten werd aangeboden aan wethouder Theo Manten. Deze liet zich de eerste Nijkerkse nieuwe goed smaken.

Het was weer een gezellige middag op het terras van de Dolle Joncker, waar alle gasten en relaties van het restaurant konden genieten van een goede haring en aansluitend een heerlijk buffet.

Foto: Combi Harry Koelewijn

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie