'Mijn vak is uw Dak!'

11 juni 2008 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Na 20 jaar ervaring als dakdekker is Freek Bezembinder, geboren en getogen Hoevelaker, zelfstandig ondernemer geworden. Sinds 1 mei 2008 is hij gestart met Hoevelaken en regio Eemland als werkgebied.

“Een dak krijgt niet altijd de aandacht die het verdient, maar die het op zijn tijd wel nodig heeft. U moet toch niet denken aan lekkage, waterschade aan uw wanden en/of plafond. Een deel van uw woning of bedrijf dat zowel bij nieuwbouw als renovatie aandacht en onderhoud nodig heeft."

Bezembinder Dakwerken heeft een samenwerkingsverband met Schoorsteenveegbedrijf Frank van den Berg te Hoevelaken, waardoor complete dakservice geleverd kan worden. Onder meer dakbedekking, goot- en zinkwerk, maar ook het plaatsen van een nieuw dakkapel of het renoveren van het bestaande dakkapel (Trespa, schilderwerk, enz.), nokvorsten, schoorsteenrenovatie en vegen. “Complete dakservice waarbij een prettige, open en nette werkwijze centraal staat, evenals werken met hoogwaardige producten met garantie", voegt Freek toe.

Voor meer informatie: bel Bezembinder Lood-, Zink- en Dakwerken 06-81133416, of kijk op www.bezembinderdakwerken.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie