Piet Paulusma en Buurtlink geven 'Buurtfeest van het Jaar' weg

4 juni 2008 om 00:00 Nieuws

REGIO - Bezoekers van de website www.buurtfeestvanhetjaar.nl kunnen komende maand een plan indienen voor een buurtfeest. Stichting Buurtlink heeft in samenwerking met Piet Paulusma, ambassadeur van de stichting, 'Het Buurtfeest van het Jaar' gelanceerd. Kort na de lancering zijn er al meer dan 140 initiatieven voor een buurtfeest op de website geplaatst. De winnaar van het 'Buurtfeest van het Jaar' wint maximaal 2.500,- euro om het feest te organiseren. Bovendien stelt Univé een opblaasbare voetbalkooi beschikbaar en komt Piet Paulusma het weer opnemen bij het winnende feest.

Vakjury

Iedereen kan via de website www.buurtfeestvanhetjaar.nl een plan indienen, stemmen en reageren. Uit de tien feesten waar het meest op gestemd is, bepaalt een vakjury de winnaar. De jury bestaat uit Jeroen van der Boom (artiest), Piet Paulusma (ambassadeur van Stichting Buurtlink en SBS6 weerman) en Linda Nijboer (Univé)

Over Buurtlink.nl

Buurtlink.nl is je buurt op internet. Na het intoetsen van de postcode komt de bezoeker op zijn eigen buurtwebsite. Op de website kunnen buurtbewoners contact met elkaar opnemen en informatie met elkaar delen over zaken die van belang zijn voor de buurt. Zoals het laatste nieuws in de buurt, berichten en reacties van medebewoners, tweede-handsspullen in de buurt, veiligheid, politieberichten en buurtactiviteiten. Ook kunnen buurtbewoners in contact komen met elkaar. Sinds de introductie van Buurtlink.nl in 2006 is het gebruik van de website explosief gestegen. In april kan de website rekenen op 400.000 unieke bezoekers per maand. Bovendien wordt aan 330.000 abonnees de wekelijkse Buurtmail verzonden. Buurtlink.nl is voor en van iedere buurt in Nederland. Meer informatie over Buurtlink.nl vindt u op www.buurtlink.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie