Record deelname Avondvierdaagse

4 juni 2008 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN – Op maandag 2 juni is de Avondvierdaagse Hoevelaken voor de 29e keer van start, en hoe! De wandeltocht trekt jaarlijks meer deelnemers, dit jaar konden de organisatoren maar liefst 1200 wandelenthousiasten noteren, een absoluut record!

Foto en tekst door Gerrit Steen

Goed gemutst en onder fraaie weersomstandigheden vertrokken de wandelaars maandagavond vanaf het voetbalveld aan het Kerkepad. De organisatie zag zich na ruim drie kwartier echter genoodzaakt de 10 km. lopers uit veiligheidsoverwegingen terug te laten keren vanwege dreigend onweer. De 5-km wandelaars konden hun route wel normaal afwikkelen.

Op donderdag vindt de feestelijke intocht plaats met de Oranje Showband Amersfoort en Concordia Nijkerkerveen. Vertrekpunt is het grasveld naast de Mixed Hockeyclub Hoevelaken aan de Weidelaan. Alleen op donderdagavond vertrekt de 5 km. om 18.45 uur en de 10 km om 18.00 uur. De intocht met fanfaremuziek vertrekt op donderdagavond om 20.15 vanaf de Weidelaan, waarna de route als volgt is: Kantemarsweg, Meerveldlaan, Parklaan, Leeuweriklaan, Wiekslag, Brink, Kantemarsweg, Veenslagenweg, Grasmaat, Finish Voetbalveld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie