Theaterproject Mowgli op school Holk

4 juni 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Apen, olifanten, wolven en gieren waren maandag 26 en donderdag 29 mei te horen en te zien in de jungle van basisschool Holk. Onder leiding van de deskundige dramadocenten van theater 'Spring' werd het project Mowgli afgesloten met een theatervoorstelling die door de kinderen zelf werd uitgevoerd.

Op deze twee dagen waren er repetities waarin de kinderen leerden dansen, zingen en bewegen als echte dieren uit de jungle.

Men heeft kunnen genieten van de kunsten van honderden kleuters in hun rol als olifant, onder leiding van kolonel Hatsjie. Tientallen wolven uit de middenbouw jaagden ons de stuipen op het lijf onder aanvoering van Akela de wolvenleidster. Er is hard gelachen om de danskunsten van de apen onder leiding van Loewie de apenkoning. We hebben naar het angstaanjagende lied geluisterd dat de gieren uit de bovenbouw hebben laten horen. En uiteraard hebben we genoten van de rollen van Mowgli, Baloe, Bagheera, Shere Kan en Kaa. Al met al was het een swingende en muzikale dag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie