Gashaard voor de prachtige schouw

4 juni 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Er zit schot in de bouw van het nieuwe hospice in Nijkerk. Dat betekent dat er steeds meer aandacht komt voor de inrichting van dit mooie gebouw. Omdat in één van de kamers, die de Familiekamer wordt, nog een prachtige monumentale schouw met schoorsteen zit, wil de Stichting Vrienden van het Hospice Nijkerk e.o. op die plek een mooie, maar ook functionele inbouwgashaard laten plaatsen. Een haard die verwarmingskosten uitspaart!

Leverancier Mulderij uit Barneveld zal de opbrengst verdubbelen tot een bedrag van maximaal de leveringskosten: € 3500,-

Meeropbrengsten komen ten goede aan het tekort van het lopende project 'nieuw hospice', maar deze filmactie is allereerst bedoeld om de haard in het nieuwe gebouw te kunnen plaatsen!

Klik op www.Viddix.com; videos; search: hospice in Nijkerk. Hier zie je de voortgang van de verbouw van het nieuwe hospice op film!

Kijk op www.Viddix.com en stort uw bijdrage (of voer actie) voor dit geweldig mooie project!

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks geld overmaken op rek. 33.78.183.20 t.n.v. Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk en Omstreken, onder vermelding van Familiekamer.

advertentie
advertentie