VVV Nijkerk zoekt vrijwilliger M/V (16 á 24 uur in de week)

4 juni 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De VVV/ANWB Nijkerk zorgt als onderdeel van Regio VVV Veluwe & Vallei voor de toeristische en recreatieve promotie van Nijkerk en omstreken. Naast informatieverstrekking kunnen toeristen én inwoners hier terecht voor plattegronden, routes, toeristische gidsen, outdoor kleding, souvenirs, cadeaubonnen en vele andere producten. Voor deze VVV zoekt de Regio VVV Veluwe & Vallei een enthousiaste vrijwilliger die op vaste dagen het team in Nijkerk wil komen versterken.

De werkzaamheden bestaan uit het verstrekken van informatie, winkelverkoop, voorraadbeheer en uitpakken van bestellingen. Daarnaast word je betrokken bij alle voorkomende administratieve handelingen zoals het inboeken van bestellingen en het invoeren van evenementen in de toeristische database. Voor deze leuke en gevarieerde baan zoeken we iemand met goede communicatieve en commerciële vaardigheden. Ervaring in de toeristische sector of in de detailhandel is een pré maar niet noodzakelijk. Datzelfde geldt voor kennis van vreemde talen. Wel dien je over basiskennis van en ervaring met algemene MS programma’s te beschikken, in ieder geval Word, Outlook en Excell. Affiniteit met digitale gegevensverwerking is zeer gewenst.

Heb jij belangstelling om bij ons te komen werken? Stuur dan je c.v. (bij voorkeur per e-mail) met een korte motivatie op naar info@vvvnijkerk.nl of naar:

VVV/ANWB Nijkerk

t..a.v. Kirsten Casius

Plein 2B

3861 AB Nijkerk

Vragen? Neem gerust contact met op met Kirsten Casius 033-2464465.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie