Indo-kookworkshop: gepeperd genieten

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Ook lekkere trek? Op donderdag 5 juni 2008 wordt de 2de Outdoor Cooking georganiseerd. "Dan gaan we van de eilanden, zoals Sumatra en Sulawesie, speciale, pittige gerechten koken", aldus Henk van Eekhout, organisator van de Indo-kookworkshop.

"Koken heb ik geleerd van mijn moeder en oma. Koken is hard werken en daarna lekker genieten in Indonesië, dat wil ik graag met mijn kookworkshops overbrengen", vertelt van Eekhout na zijn eerste Outdoor Cooking. En het is inderdaad hard werken om o.a. Ayam bumbu Bali, Babi Kecap en Sambal Goreng Telor tijdens de Outdoor Cooking workshop te bereiden.

Opgeven voor deelname kan bij De Slag, Zuiderinslag 2 te Hoevelaken, tel. 033 - 254 02 98.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie