Basketballers U12 Sparta Nijkerk kampioen West-Nederland

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het Under-12-team van basketbalvereniging Sparta Nijkerk (BBSN) is zaterdag 17 mei kampioen geworden van Rayon West Under-12 3de klasse Nederland.

Namens de Nederlandse Basketball Bond werd een schitterende trofee uitgereikt door verenigingsvoorzitter Johan Bosch. De winnaars kregen elk een medaille en een prachtig, speciaal voor dit kampioenschap bedrukt T-shirt van hun sponsors Drukkerij Callenbach (hoofdsponsor) en Nautilus Health Club Nijkerk. Maanden van hard trainen hebben hun vruchten afgeworpen en voor een schitterend resultaat gezorgd, tot grote trots van trainers/coaches Danny van Dijk en Rinie Buitink.

Tevens werd er een schitterend nieuw logo voor de BBSN gepresenteerd, opnieuw gesponsord door Nautilus Health Club Nijkerk.

De jeugdafdeling van basketbalvereniging Sparta Nijkerk is zeer goed bezig met de toekomst. Onder de enthousiaste leiding van jeugdcoördinator Ahmed Maguiley, zelf semi-prof geweest in Marokko en Frankrijk en nu trainer van Under-8 (Peanuts) en Under-10, ontwikkelt en verbetert de jeugdafdeling zich sterk, hetgeen ook duidelijk zichtbaar is in de competitieresultaten.

Voor seizoen 2008/2009 is het team, naast een bestaand Under-14 team, uitgebreid met een nieuw Under-16 team.

Bel voor informatie met Ahmed Maguiley, tel. 06 - 417 459 76.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie