Princesse klaar voor Internationaal Biljarttoernooi

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Wie afgelopen weekend in Princesse in Nijkerk is geweest, heeft nog niets bijzonders kunnen zien. Toch is er afgelopen dagen hard gewerkt om Princesse om te toveren, want donderdag 29 mei zal er om 18.00 uur een Internationaal damesdriebanden Biljarttoernooi starten. De toegang tot het toernooi is gratis.

Ron Klompenhouwer is eigenaar van Eetcafe Princesse. "We bestaan dit jaar 75 jaar met ons bedrijf, dat een echt familliebedrijf is. De biljartvereniging bestaat 40 jaar. Het is natuurlijk erg leuk om dan een groot internationaal toernooi naar Nijkerk te kunnen halen. We zijn er dan ook op alle mogelijke manieren klaar voor om dit toernooi tot een succes te maken."

Therese Klompenhouwer (foto): "Het wordt nu echt spannend! Maandag worden de tafels geplaatst waarop we gaan spelen, dan krijgt zo'n zaal toch echt body. De zaal ziet er verder prachtig uit. Het kan niet anders dan dat het een prachtig toernooi gaat worden".

Meer informatie is te vinden op www.thereseklompenhouwer.com. Hier zullen ook de aktuele standen te vinden zijn tijdens het toernooi.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie