‘Niekarkse’ grafici gaan samen

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Al twintig jaar is de grafische ontwerpstudio Van Hout Design een begrip in Nijkerk, de regio en ver erbuiten. Drukkerij Van Hout mag met zijn 12,5 jaar wat korter op de kaart staan; het heeft in die tijd haar sporen meer dan verdiend. 20 jaar, 12,5 jaar... Tijd voor iets bijzonders? Trouwens, hoe zit het eigenlijk met die familie Van Hout?

Henk van Hout begon in 1987 als zelfstandig grafisch ontwerper zijn eigen studio, waarin hij al zijn kennis en ervaring uitstekend kon gebruiken. De studio werd een succes: al gauw moest hij medewerkers in dienst nemen. Zijn producties reikten tot zelfs in Saoedi-Arabië.

In de ‘slipstream’ van hun vader, zijn zonen Etienne en Gaston gegroeid in het bedrijf. Etienne werd accountmanager in de ontwerpstudio en heeft, nadat Henk met pensioen ging, de leiding overgenomen. Ook Gaston liet het grafische bloed in zijn aderen stromen en startte zijn eigen bedrijf, Drukkerij Van Hout.

Groeien

De twee bedrijven hebben de afgelopen jaren hun plaats op de grafische kaart ingenomen. Beide bedrijven floreren in hun eigen expertise en worden geroemd om hun kwaliteit.

Nu is de tijd rijp om verder te groeien. Het idee om de krachten te bundelen wordt verwezenlijkt. Kortere lijnen, snellere communicatie zodat nog sneller kan worden gereageerd op de wensen van de klant. Zodat in het samenspel van vormgeving en druk de mogelijkheden en kwaliteit nog beter naar voren komen.

Het idee heeft zijn vorm gekregen in het nieuwe pand dat verrezen is aan de Ampèrestraat nummer 13. In dit gebouw is volop ruimte gecreëerd voor alle grafische disciplines die Van Hout verzorgt. En dat zijn er nogal wat. Grafisch ontwerp en drukwerk spreken voor zich. Maar ook zaken als foto’s, illustraties, websites, beurswanden en belettering op auto’s en panden worden door het bedrijf aan de Ampèrestraat verzorgd. Van Hout heeft dus alle reden om zich met recht ‘grafisch compleet’ te noemen. En dat gaat nu ook gebeuren.

Grafisch Compleet

Een nieuw bedrijf, een nieuwe naam: Van Hout Grafisch Compleet. Natuurlijk met de naam Van Hout in zich, die al zo lang synoniem is voor gedegen vakmanschap, correct ondernemerschap en uitstekende kwaliteit. Grafisch Compleet laat zien dat Van Hout het passende antwoord heeft op elke vraag van de klant. Antwoorden die gegeven worden door ‘Van Hout de vormgevers’ en ‘Van Hout de drukkers’, die die vakmanschap bieden.

Rood

Van Hout presenteert zich in een nieuwe, nette huisstijl waarin de kleur rood een hoofdrol speelt. Rood: de kleur van het liefde voor het vak, de kleur van de onvermoeibare inzet van de medewerkers, de kleur van puurheid. De kleur die het spectrum completeert. Een nette huisstijl, met een korte, krachtige boodschap: Van Hout Grafisch Compleet.

Van Hout Grafisch Compleet

Amperestraat 13, Nijkerk

Postbus 420, 3860 AK Nijkerk

t. 033 - 245 56 50

f. 033 - 245 56 59

info@grafischcompleet.com

www.grafischcompleet.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie